Foarút oer de As mei de Handel

7 juni 2016

Foarút oer de As mei de Handel

Het is u vast al eerder ter ore gekomen: op 1 oktober 2016 is De Centrale As van knooppunt Feanwâlden tot het knooppunt Sumar het terrein van ondernemers waarbij zij laten zien wat ondernemend Noordoost Fryslân elkaar, de bewoners, maar ook de rest van Fryslân te bieden heeft. Een handelsroute voor ondernemers uit Noordoost Fryslân van maar liefst 9 kilometer met bedrijvenpromoties, demonstraties, alternatieve voertuigen, rommelmarkt, braderie en muziek en theater. Ook aan de kinderen wordt natuurlijk gedacht. Een éénmalige unieke gelegenheid om op een zeer bijzondere locatie de handel in Noordoost Fryslân eens goed op de kaart te zetten!

Op de handelsroute kunnen ondernemers uit Noordoost Fryslân hun bedrijf, producten en diensten promoten en/of  hun producten of diensten verkopen. Door middel van een ‘mobiele expo’ promoten de ondernemers vanuit hun bedrijfsvoertuigen (vrachtauto’s, bedrijfsbusjes, personenauto’s of kranen, shovels, tractors, etc ) zich en laten zien wat ondernemend Noordoost Fryslân zo bijzonder maakt. Er worden geen standkosten gevraagd, deelname is gratis.

Het bestuur van ABC ondersteunt dit initiatief van harte en wil haar leden oproepen indien enigszins mogelijk deel te nemen. Een unieke kans om Noordoost Fryslân en uw bedrijf gezamenlijk positief te profileren.

> Meer informatie

> Aanmelden