Genomineerden OP8K 2019 zijn bekend

2 september 2019

Genomineerden OP8K 2019 zijn bekend

De genomineerden voor de Ondernemersprijs Achtkarspelen 2019 zijn bekend

Jaarlijks reikt de gemeente Achtkarspelen de Ondernemersprijs (OP8K) uit aan bedrijven die onder andere op het gebied van duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid mooie prestaties laten zien. Uit het grote aantal voordrachten van de ondernemersverenigingen in de gemeente Achtkarspelen heeft de jury drie ondernemingen voor de categorie kleinbedrijf en drie ondernemingen voor de categorie middenbedrijf geselecteerd.

Voor de categorie kleinbedrijf zijn de genomineerden in willekeurige volgorde: Museumbedrijf Ot & Sien, Creative Work en De Binnenmarkt. De genomineerden voor de categorie middenbedrijf in willekeurige volgorde zijn VDM Woningen, Veenstra Reizen en STERC Online Agency. Een rij van toonaangevende bedrijven uit verschillende branches die het verschil maken in de gemeente Achtkarspelen.

De Ondernemersprijs 8karspelen wordt mede mogelijk gemaakt door de ondernemersvereniging ABC, de gemeente Achtkarspelen en de Rabobank. De genomineerden gaan voor de editie 2019 de strijd aan om te bewijzen dat zij dé onderneming zijn die aanspraak maakt op deze eervolle prijs binnen hun categorie. De jury van OP8K bepaalt namelijk naar aanleiding van bedrijfsbezoeken welke twee ondernemingen de prijs in ontvangst mogen nemen en de opvolgers worden van Pilat&Pilat (winnaar categorie kleinbedrijf 2018) en TIKO Kinderopvang (winnaar categorie middenbedrijf 2018).

Op dinsdagavond 15 oktober worden de winnaars van de ondernemersprijs tijdens een feestelijke gelegenheid bekendgemaakt. Naast deze juryprijs mag ook het aanwezige publiek een stem uitbrengen. Zij bepalen wie van de zes genomineerde ondernemingen de publieksprijs in ontvangst mag nemen. Daarnaast is er ook speciale aandacht voor een onderneming die een sterke samenwerking tussen het onderwijs en bedrijfsleven laat zien.

Binnenkort wordt het volledige programma van deze avond bekendgemaakt. Blijf op de hoogte via deze site of de social media kanalen van Ondernemersprijs 8karspelen.