Health2Work wint ondernemersprijs 2015

27 november 2015

Health2Work wint ondernemersprijs 2015

Health2Work wint ondernemersprijs 2015

Health2Work uit Surhuisterveen is woensdag 25 november winnaar geworden van de Ondernemersprijs Achtkarspelen. Dat maakte juryvoorzitter Joop Atsma bekend tijdens de najaarsbijeenkomst Arbeidsmarkt en Onderwijs in The Point in Buitenpost.

Ondernemersprijs

De jury had drie bedrijven genomineerd voor de Ondernemersprijs Achtkarspelen: Lasmotec uit Surhuisterveen, Fritech uit Buitenpost en Health2Work uit Surhuisterveen. Deze drie bedrijven zijn door de jury bezocht en vooral beoordeeld op innovatie. Daarnaast speelden duurzaamheid, werkgelegenheid, groeipotentie, uniekheid en betekenis voor de regio een belangrijke rol bij de beoordeling. Winnaar Health2Work is een innovatieve speler op de kantoorinrichtingsmarkt. Het bedrijf richt zich op curatieve maatregelen om voor werknemers een gezonde werkomgeving te creëren. Het bedrijf heeft grote nationale klanten waar zij een totaalpakket aan kan leveren wat betreft kantoorinrichting en meubilair. Maar ook lokale ZZP’ers worden goed geholpen met meubilair en advies. ‘Health2Work is een vernieuwend bedrijf en een mooi voorbeeld voor jonge ondernemers: het laat zien hoe met toewijding en kennis een bloeiend bedrijf ontwikkeld kan worden’, aldus Joop Atsma. ‘Health2Work heeft haar wortels in Noordoost Fryslân, maar vertakkingen in heel Nederland.’ In de afgelopen jaren is Health2Work van een jong bedrijf uitgegroeid tot een van de vijf grootste product ergonomische adviesbedrijven in ons land.

De jury

De jury van de Ondernemersprijs 2015 bestaat uit dhr. J. Atsma, lid van de Eerste Kamer, dhr. M. van der Veen, wethouder Economische Zaken van Achtkarspelen, mevr. M. Mook, voorzitter ondernemersvereniging ABC, dhr. T. de Boer, manager Groot Zakelijk, Rabobank Drachten Friesland Oost en dhr. U. Bijlsma directeur Stertil Kootstertille en winnaar 2014.

Bron: Gemeente Achtkarspelen Foto: Binne-Louw Katsma