Najaarsbijeenkomst | Ondernemersprijs Achtkarspelen 2015

9 november 2015

Najaarsbijeenkomst | Ondernemersprijs Achtkarspelen 2015

In samenwerking met de gemeente Achtkarspelen en een aantal onderwijsinstellingen in de gemeente organiseert het ‘Achtkarspelen Bedrijven Contact’ de Najaarsbijeenkomst 2015

De thema’s voor deze bijeenkomst zijn ICT en de uitreiking van de Ondernemersprijs Achtkarspelen.

Voor het thema ICT zal Peter van der Wel (econoom en futuroloog) ons meenemen in de snel veranderende wereld om ons heen en wat dit voor ons betekent en met name welke rol ICT voor onderwijs, ondernemingen en overheid zal gaan spelen.

Ook zal tijdens deze bijeenkomst de Ondernemersprijs Achtkarspelen worden uitgereikt.

Wie gaat er dit jaar vandoor met deze prijs. In de afgelopen 5 jaar hebben we 5 prachtige winnaars gehad. (VDM, Speak, Land Transport, Biddle en Stertil).

Deze keer heeft de jury ervoor gekozen de focus te leggen op innovatiekracht en de betekenis hierdoor van het bedrijf of de werkwijze voor de regio. De jury bestaat uit: juryvoorzitter Joop Atsma (Eerste Kamerlid), Marten van der Veen (wethouder Economische Zaken), Hielke Jan Ellens (BCB), Tom de Boer (manager Bedrijven Rabobank), Margreet Mook (voorzitter ABC) en Ulbe Bijlsma (directeur Stertil en winnaar Ondernemersprijs 2014).

De drie genomineerden zijn: Health2Work, Lasmotec en Fritech. Het ABC nodigt haar leden uit deze interessante bijeenkomst bij te wonen.

Het volledige programma tijdens deze bijeenkomst en de locatie vindt u op de uitnodiging ‘ARBEIDSMARKT EN ONDERWIJS IN ACHTKARSPELEN’ KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan VIA DEZE LINK  tot 21 november.