Nieuwe eigenaar Lunchhuis de Lauwers

29 augustus 2019

Nieuwe eigenaar Lunchhuis de Lauwers

Vanaf 12 augustus jl. is Lunchhuis de Lauwers aan de Lauwersweg 7 in Surhuisterveen overgegaan in andere handen.
Ondernemer Wijtze van der Velde gaat na een korte periode van opknappen van het interieur verder in het voormalig pand onder de naam Friet- en eethuis de Lauwers en heeft ondertussen de deur opnieuw geopend.

Friet-en Eethuis de Lauwersbeschikt over een aparte zaal welke geschikt als vergader locatie of voor feestelijke gelegenheden met kleine gezelschappen. Het fraaie terras biedt veel ruimte op zonnige dagen.

 

Zelfde koers, meer mogelijkheden!
Een voortreffelijk menu of lekkere snack bij u thuis bezorgt is straks ook mogelijk. Nu nog in de voorbereiding maar thuis bezorgen en overwerk maaltijden laten leveren is in de toekomst een extra service. Naast de menukaart met het herkenbare assortiment kunt u bij Friet- en Eethuis de Lauwers ook terecht voor catering op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor een afspraak.

Wijtze van der Velde zette al jong zijn voetsporen in het horeca vak en wist al heel snel dat hij in de toekomst zijn eigen cafetaria wil beginnen. Met 15 jaar stond deze jonge ondernemer al menige kilo's aardappelen te frituren en in de jaren er na werd er naast schoolveelwerkervaring opgedaan op vele verschillende posities binnen de horeca. Creatief in de keuken en als barman of gastheer in front van de zaak. Restaurants, evenementen en party catering, dit is de huidige eigenaar niet vreemd.

 

UITNODIGING
Graag nodig ik u uit voor een drankje en een hapje op 6 september a.s. tussen 19:00 en 21:00 uur om op een gezellige manier kennis te komen maken met Friet- en eethuis de Lauwers!

Omdat we graag willen weten hoeveel gasten we mogen verwachten, een vriendelijk verzoek om u even aan te melden op: info@lunchhuisdelauwers.com 

 

Alvast bedankt en tot 6 September!     

Gemotiveerde groet, Wijtze en het team. 

Alle dagen geopend van 11:00 tot 21:00 uur

voor meer informatie:
tel: 0512-745027
of bezoek onze site:  www.lunchhuisdelauwers.nl