ONOF CONGRES 'KRIMP KRACHTIG'

18 januari 2016

ONOF CONGRES 'KRIMP KRACHTIG'

Het ‘Achtkarspelen Bedrijven Contact’ nodigt haar leden uit deel te nemen aan ONOF CONGRES 'KRIMP KRACHTIG', dat wordt gehouden op maandag 1 februari 2016.

Locatie:

Multifunctioneel Centrum ‘Het Spectrum’
Schoolstraat 2 
9111HH 
Burdaard

Tijdstip:

Ontvangst vanaf 17.00 uur.

Dat wij hoe dan ook in Fryslân in het algemeen, en in  NO-Fryslân in het bijzonder niet om het begrip “Krimp” heen kunnen, is een niet te ontkennen werkelijkheid. Het is daarom van belang dat ook ondernemers en het bedrijfsleven zoeken waar hun kracht, kansen en mogelijkheden liggen. De ONOF wil dit punt in het Ondernemerscongres op 1 februari a.s. nadrukkelijk aan de orde stellen. Net als in vorige jaren wordt met de ondernemers  gekeken naar een vernieuwde positionering van het  bedrijfsleven. Dat is immers de bedoeling van het ondernemerscongres. Hierbij past geen defensieve, krampachtige-blik houding. Veel meer is het de voortdurende zoektocht  naar de kracht en innovatief vermogen van onze regio!

Bij de keuze van sprekers  is hiermee nadrukkelijk rekening gehouden. In het programma vindt u een keur van deskundigen en panelleden, die allen afkomstig zijn uit NO-Fryslân. Zij  hebben in de praktijk en wetenschap op het gebied van historie, arbeidsmarkt, demografie en commercie hun sporen verdiend over “hoe het was, hoe het is, en wat de toekomst in petto heeft(?)” . Alle reden om in grote getale aanwezig te zijn in Burdaard op 1 februari 2016!

Het volledige programma vindt u hier op de uitnodiging ONOF CONGRES KRIMP KRACHTIG

De aanmelding voor dit congres kunt u doen via: www.onofcongres.nl, maar u kunt zich ook aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 29 januari!

Wij hopen u te zien op 1 februari a.s.!