Seizoensafsluiter ABC bij Hooghoudt

9 juni 2016

Uitnodiging | seizoensafsluiter ABC bij Hooghoudt

Het is bijna weer zover! Op donderdag 23 juni aanstaande organiseert het Achtkarspelen Bedrijven Contact (ABC) haar jaarlijkse seizoensafsluiting.

Deze keer brengen we een bezoek aan “Hooghoudt” om ons te laten rondleiden door dit prachtige familiebedrijf. Eén van de ondernemende parels in het Noorden. Tijdens de rondleiding leert u “Hooghoudt” letterlijk van binnen en buiten kennen. U ontdekt bijvoorbeeld haar pronkstukken uit de afgelopen 125 jaar en welke mijlpalen er zijn geweest. In de distilleerderij ervaart u hoe “Hooghoudt” aan haar geliefde smaken komt. Lageren, distilleren, huwen en extraheren; u beleeft het allemaal mee. En…uiteraard is er ruimschoots de gelegenheid het één en ander te proeven.

Vervolgens staat er een uitgebreid buffet voor ons klaar bij “Ni Hao” in Stadspark Groningen. Opnieuw een gerenommeerd familiebedrijf waar professionaliteit en vakkennis worden gecombineerd met een gepaste dosis gastvrijheid, vriendelijkheid en service. 

Programma:

14.00 - gezamenlijk vertrek per bus vanaf Dalstra te Surhuisterveen
14.45 - aankomst Hooghoudt te Groningen
17.30 - vertrek per bus naar Ni Hao te Groningen
20.30 - vertrek per bus naar Dalstra te Surhuisterveen

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden t/m uiterlijk vrijdag 17 juni. Uiteraard is ook uw partner van harte welkom bij deze seizoenafsluiting.

Graag tot ziens op donderdag 23 juni!