UITNODIGING | ABC-event Digitale Inbraakbeveiliging

1 maart 2023

UITNODIGING | ABC-event Digitale Inbraakbeveiliging

Wij nodigen u op donderdag 16 maart a.s. graag in het Baron Theater Opende uit voor een avond vol inzichten over digitale inbraakbeveiliging en cybercriminaliteit. In deze tijd waarin informatie het grootste bezit is van een organisatie en bedrijven steeds kwetsbaarder worden voor aanvallen van cybercriminelen, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de gevaren en hoe deze te voorkomen.

Daarom hebben wij twee experts uitgenodigd om u een uniek kijkje te geven in de wereld van cybercriminelen.
Willem Ytsma van MatenICT zal uitleggen wat de gevaren zijn van digitale inbraakbeveiliging en Willem Scheeres, IT Auditor bij Afier, zal laten zien hoe je een scan kunt uitvoeren om te zien hoe kwetsbaar je als organisatie bent. Maar dat is nog niet alles! Ethical Hacker Erik Douwes van Infoslot zal u meenemen in de wereld van cybercriminaliteit en u laten zien hoe een hacker te werk gaat en waar zij naar op zoek zijn.

Na een pauze in de foyer vertelt Henk Everts meer over FNDMNT, het collectief achter de bedrijven Sterc, Heibel en Vlinc. Met klanten en medewerkers in binnen- en buitenland werkt men dagelijks aan uiteenlopende projecten op het snijvlak van digitale marketing en techniek. Dit met Surhuisterveen als centraal middelpunt, heel erg onlogisch of toch juist niet?

Gerhard de Vries zal vervolgens meer vertellen over het abonnementsmodel van Heibel, waarbij deze dienstverlener op het vlak van websites en webshops het 'uurtje-factuurtje' model volledig los heeft durven laten. Dit alles onder het motto 'van strippenkaart naar Spotify'. Gauke Pieter Sietzema zal u namens Sterc meenemen op de reis hoe MODX het bedrijf onder meer in Kootstertille en Kazachstan bracht en straks wellicht zelfs naar Kameroen brengt.

Het belooft een zeer interessante avond te worden, vol met nuttige inzichten die u als ondernemer niet wilt missen. Meld u snel aan en zorg dat u erbij bent!

 

Het programma:

17.00   Ontvangst met koffie/thee

17.15
   Welkom door de voorzitter van het ABC 

17.30
   Start 1e deel presentatie

18.30   Start buffet, met gelegenheid tot netwerken

19.30   
Start 2e deel presentatie

 


Locatie: 
Baron Theater
Verbindingsweg 9
Opende

 

U kunt zich aanmelden via de website. Wij zien u graag op donderdag 16 maart a.s.

 

Aanmeldformulier

Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden.

Bent u aanwezig:
Ja, ik ben aanwezig bij deze ABC-activiteit.
Nee, ik ben helaas verhinderd.

*Verplichte velden