Uitnodiging | Algemene ledenvergadering 2016

5 april 2016

Uitnodiging | Algemene ledenvergadering 2016

De ALV zal worden gehouden op dinsdag 19 april 2016 in Restaurant Bowling & Partycentrum De Dikke Draai in Surhuisterveen. De agenda en notulen van de vorige vergadering kunt u HIER INZIEN

Na de algemene ledenvergadering zal de heer Paul ten Cate van “Ten Cate Interact” uit Steenwijk ons iets vertellen over training en coaching van ondernemers, leidinggevenden en management binnen ondernemingen. 

Een persoonlijke noot van uw voorzitter Margreet Mook:

“Toen ik de notarispraktijk in Achtkarspelen overnam heb ik een coaching traject doorlopen bij Paul ten Cate. Ik heb daar veel van geleerd, waar ik nog dagelijks profijt van heb. Ik liep ik net als elke ondernemer tegen diverse management problemen aan. Als notaris heb ik mijn vak in de vingers en het ondernemen zit in mijn bloed. Maar alle bijkomende zaken, zoals werkdruk, time management en personeelszaken heb ik vaak als een last ervaren. Door de coaching van Paul ten Cate heb ik geleerd hoe deze bijkomende zaken niet de overhand krijgen, maar een bijzaak blijven die met de juiste tools goed te sturen is. Daardoor kan ik me kan focussen op dat wat ik leuk vind: een ondernemende notaris zijn!”

Paul ten Cate heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van trainen en begeleiden van management en medewerkers op de eigen werkplek. Behalve het geven van diverse cursussen aan doet Ten Cate Interact ook één op één coaching trajecten zoals: leidinggeven, persoonlijke management ontwikkeling, commerciële training, conflicthantering, timemanagement, etc.

Het programma:

16.30 Inloop met koffie en gebak
17.00 Start Algemene Ledenvergadering (de agenda voor deze vergadering is hieronder 
17.45 Lezing van Paul ten Cate van “Ten Cate Interact”
18.30 Buffet
20.00 Einde bijeenkomst

Locatie:
Restaurant Bowling & Partycentrum De Dikke Draai, Gedempte Vaart 24, Surhuisterveen.

Wij zien u graag op 19 april!