Uitnodiging | Bedrijfsbezoek Health2Work

11 mei 2016

Uitnodiging | Bedrijfsbezoek Health2Work

Noteer woensdag 25 mei 2016 alvast in uw agenda! Dat is het moment van al weer de volgende bijeenkomst van Achtkarspelen Bedrijven Contact (ABC).

Deze keer nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek aan Health2Work, één van de meest innovatieve ondernemingen in onze regio. Naast een presentatie over Health2Work en een rondleiding biedt het programma zoals gebruikelijk meer dan voldoende gelegenheid om te netwerken.

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen. 

In 2006 werd Health2Work opgericht door Douwe Jan Boersma en Floris Lindeman. Douwe Jan Boersma zegde hiervoor z’n baan op. Hij had vertrouwen in een vernieuwend concept dat hij had opgepikt in Scandinavië: het zorgen voor een gezonde en efficiënte werkplek. Een bedrijf dat in een dergelijke behoefte kon voorzien, was er in Nederland nog niet. De vestigingsplaats van het bedrijf werd het Friese Burum, terwijl Floris Lindeman vanuit Amsterdam ging opereren.

Eind 2008 is een nieuw bedrijfspand in Surhuisterveen in gebruik genomen. Het kantoor en de opslagruimte in Burum waren te klein geworden door de onstuimige groei. Inmiddels waren er al 12 medewerkers en was er een nevenvestiging in Hengelo geopend. Het concept van een gezonde en efficiënte werkplek slaat aan. De adviseurs van Health2Work vinden steeds meer gehoor voor een preventieve in plaats van een curatieve aanpak. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Op dit moment werken er circa 25 medewerkers bij Health2Work. Daarnaast zijn er inleenkrachten en stagiaires. Het kantoor en magazijn in Surhuisterveen zijn ondertussen al enkele malen uitgebreid. Er zijn nu vijf vestigingen verspreid door Nederland: Surhuisterveen, Bussum, Hengelo, Roermond en Blaricum.

Zoals waarschijnlijk bij u bekend is Health2Work winnaar van de “Ondernemersprijs van Achtkarspelen”. Onlangs was zij nog één van de drie finalisten voor de “Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar (VFO)”. Ondanks dat zij een verzilvering van deze nominatie wat ons betreft zeer verdiend hadden, zijn zij helaas niet de “Friese Onderneming van het Jaar” geworden. 

Al met al meer dan voldoende redenen voor Achtkarspelen Bedrijven Contact om een bedrijfsbezoek bij Health2Work te organiseren en ons te verdiepen in de redenen waardoor Douwe Jan Broersma en Joris Lindeman samen met hun personeel hun bedrijf in korte tijd tot een groot succes hebben weten te maken. Wij willen hen bij voorbaat danken voor hun tijd en gastvrijheid.


Programma:
16.00 uur -
Inloop/ontvangst bij Health2Work met koffie/thee en gebak
16.30 uur -
Opening door de voorzitter van het ABC
16.40 uur -
Bedrijfspresentatie en rondleiding Health2Work
18.00 uur - 
Buffet
20.00 uur - 
Afsluiting bijeenkomst

Locatie:
Health2Work, Zwetsloot 5 E, 9231 DW Surhuisterveen

Wij hopen uiteraard op uw komst. Daarom graag tot ziens op woensdag 25 mei 2016.
U kunt zich uiterlijk aanmelden tot en met vrijdag 20 mei 2016!