Uitnodiging | Bedrijfsbezoek Lucia de Boer Training en Coaching

27 februari 2019

Uitnodiging | Bedrijfsbezoek Lucia de Boer Training en Coaching

Op 12 maart 2019 gaan we op bezoek bij Lucia de Boer Training & Coaching in Surhuisterveen. De Boer coacht sinds 2012 dienstverlenende ondernemers in binnen- en buitenland naar een bedrijf met meer focus en plezier, waardoor de resultaten verbeteren. In haar inspirerende presentatie legt ze uit waarom u nog kansen laat liggen. En hoe u ze wel pakt.

In de regio ziet de Boer veel hardwerkende ondernemers die al hun tijd en energie in hun bedrijf steken, maar onderaan de streep te weinig winst overhouden. Ook spreekt ze met grote regelmaat ondernemers die met steeds minder plezier aan het werk zijn. Bijvoorbeeld omdat het minder soepel loopt in hun team, omdat er zoveel werk is dat ze overweldigd raken, of omdat ze meer vrije tijd willen om vaker bij hun gezin te zijn. Als businesscoach is De Boer sparringpartner voor deze ondernemers om een bedrijf en leven neer te zetten op hun eigen voorwaarden. Daarnaast helpt ze hen om sterker te staan in hun rol als leider van het bedrijf. Als teamtrainer hielp De Boer wereldwijd al meer dan 400 teams met het verbeteren van hun samenwerking. 

Tijdens ons bezoek deelt De Boer haar belangrijkste do's en dont's als je in deze tijd verder wilt groeien met je bedrijf. Van hoe je beter communiceert met je team tot het verbeteren van je naamsbekendheid zonder ook maar een euro uit te geven. Ook neemt ze ons mee in haar eigen ondernemersverhaal. Bijvoorbeeld over hoe zij haar bedrijf runt terwijl ze reist en leert van ‘de besten’ tijdens internationale seminars en congressen.

De Boer ontvangt ons graag op haar eigen unieke trainings- en kantoorlocatie, het Inspiratiehuis. U bent allen van harte uitgenodigd.
 
Programma:
16.40  Inloop met koffie bij Lucia de Boer Training & Coaching en opening door de voorzitter
17.00  Bedrijfspresentatie door Lucia de Boer met aansluitend een rondleiding
18:00  Start buffet 
20.00  Einde bijeenkomst


Locatie:
Groningerstraat 37a
9231 CJ Surhuisterveen
www.luciadeboer.nl

 

Aanmeldformulier

Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden.

Bent u aanwezig:
Ja, ik ben aanwezig bij deze ABC-activiteit.
Nee, ik ben helaas verhinderd.

*Verplichte velden