Uitnodiging bedrijfsbezoek Thijs Zwart Evenementenservice

30 september 2016

Uitnodiging bedrijfsbezoek Thijs Zwart Evenementenservice

Wij nodigen u uit voor een bedrijfsbezoek aan Thijs Zwart Evenementenservice

Woensdag 12 oktober 2016 zal het ABC een bedrijfsbezoek brengen aan Thijs Zwart Evenementenservice in Surhuisterveen. Bij Thijs Zwart Horeca Tapservice wordt met hart voor de zaak gewerkt en is men zeer betrokken in de horeca.  Gespecialiseerd in het leveren van diensten en producten aan bedrijven in de horeca.  Professionaliteit en kwaliteit staan centraal in de werkzaamheden en in de producten die worden geleverd. 
Voor alle producten en diensten in de horeca bent u bij Thijs Zwart aan het juiste adres. Zij leveren  verschillende producten voor het organiseren van feesten en partijen. Huren of kopen is mogelijk.

Ook houdt Thijs Zwart zich bezig met het periodiek reinigen van tapinstallaties. De gegevens van de klant voor het periodiek reinigen en het onderhoud worden bijgehouden op een persoonlijke onderhoudskaart. Op deze wijze voldoet de klant als ondernemer aan alle eisen. Deze onderhoudskaart kan ook als certificaat voor maandelijkse controle worden gebruikt.

Bij Thijs Zwart Evenementenservice kunnen we zien hoe dit allemaal in z’n werk gaat.


Het programma:

16.30 Inloop en ontvangst

17.00 Opening door de voorzitter van het ABC

17.05 Bedrijfspresentatie en rondleiding

18.00 Buffet

20.00 Afsluiting bijeenkomst

 

Wij hopen dat u allen komt om een kijkje te nemen in een bijzonder bedrijf in onze regio en waarbij u bij kunt praten en netwerken met de andere leden van het ABC.

U kunt zich via de website aanmelden tot uiterlijk vrijdag 7 oktober