Uitnodiging | Bedrijfsbezoek VDM Woningen Drogeham

3 mei 2017

Uitnodiging | Bedrijfsbezoek VDM Woningen Drogeham op 18 mei a.s.

 

Op 18 mei a.s. brengt het ABC een bezoek aan VDM Woningen in Drogeham. Wij krijgen dan de gelegenheid om een kijkje te nemen in de inwerking zijnde fabriek. Om deze reden starten we dit keer wat vroeger met het programma.

VDM Woningen bouwt sinds 1880 duurzame, hoogwaardige en energiezuinige woningen. Met een vestiging in Drogeham en Amersfoort, realiseert VDM jaarlijks circa 150 tot 200 woningen volgens het beproefde VDM-bouwsysteem.

Met ongeveer 130 medewerkers bouwt VDM woningen voor particulieren, woningbouwcorporaties, de eigen planontwikkeling tak en voor andere ontwikkelaars. Een VDM-woning wordt gekenmerkt door haar degelijke bouwkwaliteit en het hoogwaardige materiaalgebruik. Door de hoge isolatiewaarde en het unieke verwarmingssysteem is iedere woning bovendien energiezuinig, duurzaam, milieuvriendelijk en bent u verzekerd van een gezond binnenmilieu. Meer informatie treft u hier www.vdm.nl

Het programma:

14.00 Inloop met koffie en gebak

14.30 Rondleiding door de fabriek

15.30 Bedrijfspresentatie

17.00 Start buffet

19.00 Afsluiting bijeenkomst

Locatie: 
VDM, De Buorren 40A, 9289 HH Drogeham

Wij hopen dat u allen komt om een kijkje te nemen in een bijzonder bedrijf in onze regio en waarbij u bij kunt praten en netwerken met de andere leden van het ABC.

U kunt zich via de website aanmelden tot uiterlijk maandag 15 mei a.s.