Uitnodiging feestavond seizoensopening

21 juli 2016

Uitnodiging feestavond seizoensopening

De seizoensopening belooft dit jaar écht iets bijzonders te worden. Om u als ABC-lid volledig te laten genieten van deze avond brengen wij u samen met Dalstra Reizen uit en thuis. U kunt gebruik maken van 3 opstapplaatsen in Achtkarspelen zodat u optimaal kunt genieten van een knallende en volledig verzorgde feestavond. Vergeet zeker ook niet uw partner mee te nemen.

U kunt gebruik maken van de haal en breng service op de volgende plaatsen:

18:15 - Dalstra Reizen - Surhuisterveen
18:30 - Sportpark De Bosk - Harkema
18:45 - Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân - Buitenpost
De bus zal om 23:00 vertrekken vanuit Stroobos naar de eerder aangegeven plaatsen.

Geef bij uw opgave aan bij 'opmerkingen' in het opgavenformulier dat u mee gaat met de bus en waar u opstapt. Heeft u zich al opgegeven? Stuur dan een mail naar secretariaat@abc-achtkarspelen.nl

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met en bij De 4 Elementen in Stroobos. De 4 Elementen is de laatste jaren uitgegroeid naar een instelling die streeft naar een gelijkwaardige maatschappij waarbinnen iedereen kan deelnemen en de kans krijgt zich te ontwikkelen op een manier die bij hem of haar past. Dit doen ze onder andere door jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij hun verdere ontwikkeling.

De 4 Elementen bestaat uit: het Begeleid Wonen en Werken traject, de camping en passantenhaven en sinds kort het D4E Centrum. Dit betreft een multifunctioneel centrum waarbinnen een viertal bedrijven zijn ondergebracht: culinair restaurant La Terra, Salon Ador, een kleine winkel voor levensmiddelen en in de toekomst een wasserette.

Landgoed De 4 Elementen is een prachtige locatie geworden, geschikt voor allerlei evenementen. De passantenhaven, camping en het D4E Centrum worden gerund in samenwerking met de deelnemers van het Begeleid Wonen en Werken traject. Een uitgebreid assortiment aan leerplekken wordt gekoppeld aan de talenten van de deelnemers en zo wordt er voor ieder een geschikte plek gevonden.

Zeer interessant om dit alles te aanschouwen en samen met de feestavond meer dan genoeg redenen voor het bestuur van het ABC om haar leden en partners aldaar uit te nodigen op vrijdagavond 9 september. Opgave is tot en met uiterlijk 5 september mogelijk. Graag tot 9 september!

Het programma:
19.00 - Inloop en ontvangst
19.30 - Opening door voorzitter Margreet Mook en korte presentatie van De 4 Elementen door Janny Reitsema. Daarna zal de band beginnen met spelen en kunnen we ons naar hartenlust verpozen.
23.00 - Einde van de avond.

Locatie: De 4 Elementen, Groningerstreek 34-35, 9871PG Stroobos, tel: 0512712400

Voor degenen die met eigen vervoer komen: met borden zal worden aangegeven waar geparkeerd kan worden. 

Aanmeldformulier

Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden.

Bent u aanwezig:
Ja, ik ben aanwezig bij deze ABC-activiteit.
Nee, ik ben helaas verhinderd.

*Verplichte velden