Uitnodiging najaarsbijeenkomst 2016

11 november 2016

Uitnodiging najaarsbijeenkomst 2016

Wij nodigen u uit voor de najaarsbijeenkomst met uitreiking van de ondernemersprijs van Achtkarspelen 2016!

Blijven we in Achtkarspelen bij, of lopen we voorop? Wat is de lokale cultuur en wat zijn de gebiedskenmerken? Ons gedrag, het DNA van de regio, draagt bij aan ons ambitieniveau. Maar hoe hoog is dat niveau in Achtkarspelen?

Inspelen op de toekomstige maatschappij en arbeidsmarkt? En kunnen de werkgevers van nu en voor de toekomst de nodige innovatiekracht blijven vinden? Wat is de mindset in Achtkarspelen?Timmeren we wel voldoende aan de weg?

Deze vragen komen aan bod tijdens de najaarsbijeenkomst Arbeidsmarkt & Onderwijs Achtkarspelen op woensdag 23 november 2016 vanaf 16.30 uur in Café De Klok in Harkema. Dit in tegenstelling van eerder berichten dat de uitreiking plaats zou vinden in de Businessclub van Harkemase Boys.


Programma:

16.30 Inloop Café De Klok

17:00 Opening door Margreet Mook (ABC) en Gerda Postma (Achtkarspelen)

17:10 Keynotespeaker & interactie door Paul Smit (www.paul-smit.nl).
Paul is filosoof en cabaretier en een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij combineert humor en inhoud, speelt in op de processen binnen een organisatie en haakt in op thema’s als samenwerking, cultuur, beïnvloeding en verandering.

18.15 Maaltijdbuffet

19:30 Ambities Kennislab Noordoost Friesland i.o. (Sjoerd de Vries; lector social, verbonden aan o.a. de NHL en de Universiteit Twente).
Sjoerd vertelt over toekomstgericht onderwijs; over ict-ontwikkeling en verbinding met de arbeidsmarkt van de toekomst, welke vaardigheden zijn nodig in de 21ste eeuw?

20:00 Uitreiking ondernemersprijs Achtkarspelen 2016
Wie volgt Health2work, de trotse winnaar van 2015, op?

20:30 Einde officiële programma


Locatie:

Café De Klok
Bouwe Harkemastrjitte 1 
9281 PX Harkema


Meld u nu aan voor de najaarsbijeenkomst. Aanmelden kan tot en met 21 november. 

MELD U HIER AAN