Uitnodiging | Seizoensafsluiting 15 juni 2018

2 mei 2018

Uitnodiging Seizoensafsluiting ABC op 15 juni a.s. in Harlingen

De seizoensafsluiting 2017-2018 van het Achtkarspelen Bedrijven Contact wordt dit jaar gehouden op vrijdag 15 juni a.s.

We brengen een bezoek aan het REC, de Reststoffen Energie Centrale van Omrin, in Harlingen. In het REC worden afvalstoffen verbrand waarmee tegelijkertijd energie wordt opgewekt voor ca. 50.000 huishoudens. Aangezien het om een rondleiding gaat in een werkende fabriek, start de bijeenkomst ‘s middags om 14.00 uur. We vertrekken om 13.00 uur (12.50 aanwezig) met de bus van Dalstra uit Surhuisterveen.

Na de rondleiding bij het REC worden we naar het startpunt van de Stadswandeling in Harlingen gebracht. De stadswandeling eindigt bij restaurant Nooitgedacht in Harlingen waar een heerlijk tafelbuffet voor ons klaar staat.

  • 13.00 uur - Vertrek met de bus uit Surhuisterveen (opstapplaats Dalstra, Molenweg, graag 12.50 aanwezig)
  • 14.00 uur - Aankomst en ontvangst met koffie/thee bij het REC. Algemene presentatie over Omrin en haar activiteiten, en daarna de rondleiding door de centrale  • 16:00 uur - Met de bus van het REC naar startpunt Stadswandeling
  •  Ca. 16:20 uur - Stadswandeling door Harlingen onder begeleiding van gidsen.
  •  Ca. 17:45 uur - Einde stadswandeling bij restaurant Nooitgedagt in het centrum van Harlingen. Lekker eten, borrelen en netwerken.
  •  Ca. 21:00 -  Retour Surhuisterveen.

U kunt zich aanmelden via de website.
De mogelijkheid voor aanmelden via de site is per 11 juni gesloten. Deelname is nog steeds mogelijk, u kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar het secretariaat via deze link.

Wij zien u graag op 15 juni a.s.
Wilt u daarbij aangeven of u gebruik wilt maken van de bus, bij voorbaat dank.