Uitnodiging | Seizoensafsluiting 22 juni 2017

24 mei 2017

Uitnodiging | Seizoensafsluiting 22 juni 2017

Beste ABC leden,

Het ABC bestuur nodigt jullie uit voor het bijwonen van onze slotbijeenkomst op 22 juni 2017. Wij doen deze keer iets speciaals. Wij gaan met z’n allen een tour maken in 'Lelijke Eendjes'. Vanuit Wolvega maken we een tocht door o.a. 'de Weerribben' en pittoreske dorpen met halverwege een stop bij het 'Sluisje' in Blokzijl.

Er zijn 12 auto’s voor ons beschikbaar, waarin we met 4 personen per auto de tocht gaan maken. Na de tocht begeven we ons naar 'Hotel Restaurant LUNIA' in Oldeberkoop, waar we van een geweldig BBQ-buffet zullen genieten.

Het programma voor de dag:

Uiterlijk 13.15 uur aanwezig in Wolvega bij 'Huureendje 2CV'.
Adres: Aan de Schipsloot 16 in Wolvega, www.huureendje.nl
Hier krijgen we van de verhuurders Anne en Christa Hofma uitleg over de route met een routebeschrijving. Daarna starten we en ongeveer halverwege de route stoppen we bij restaurant het 'Sluisje' in Blokzijl, waar we van een drankje kunnen genieten.

Om ongeveer 16.30 uur zijn we terug bij Huureendje 2CV, waar we de auto’s inleveren en daarna naar Oldeberkoop gaan voor het BBQ-buffet.

Belangrijk! Wegens beperkte parkeerruimte bij Huureendje 2CV graag zoveel mogelijk met elkaar carpoolen en wil iedereen zijn rijbewijs meenemen. Een aantal dagen van tevoren wordt, voor het gemak, alvast een groepsindeling per auto gemaakt.

BBQ-buffet bij 'Hotel Restaurant LUNIA'.
We hopen om 17.00 uur allemaal bij 'LUNIA' te zijn.
Adres: Molenhoek 2, 8421 PG Oldeberkoop, www.lunia.nl

Na een welkomstdrankje staat om 18.00 uur het BBQ-buffet klaar.

We sluiten de dag rond de klok van 20.00 uur af.

Let op! Het aantal auto’s bij 'Huureendje 2CV' is maximaal 12 (evt. nog uitgebreid met een extra auto). Dit betekent, dat we plaats hebben voor maximaal 52 personen. Het definitieve aantal wordt een week van te voren doorgeven. Geef je daarom tijdig op voor dit mooie evenement en wel uiterlijk op 15 juni a.s.!

Namens het ABC bestuur,
Margreet Mook (voorzitter)


De aanmelding voor dit evement was mogelijk t/m 15 juni i.v.m. de reservering van de auto's. Wilt u zich eventueel nog aanmelden, stuur dan een mailtje naar het secretariaat, de organisatie kan dan kijken of er nog mogelijkheden zijn.