Uitnodiging Seizoensopening

22 augustus 2015

Uitnodiging Seizoensopening ABC

We gaan weer beginnen!

Op donderdag 17 september opent het Achtkarspelen Bedrijven Contact het nieuwe seizoen 2015-2016. Wij doen dit met een bedrijfsbezoek aan DE POEL KOEL- & VRIESHUIS B.V. in Surhuisterveen met aansluitend een bezoek aan het in april van dit jaar geopende “Lunchhuis de Lauwers”, eveneens in Surhuisterveen, waar we zullen genieten van een buffet met uiteraard een drankje.

De Poel Koel- & Vrieshuis B.V. is een koel- en vrieshuis met een opslagcapaciteit van maar liefst 18.000 pallets. Zij ontzorgen de klant met de opslag van koude producten, waarbij ze een uitgebreid scala aan mogelijkheden bieden, zoals het palletiseren, sorteren, wikkelen, bulk laden in containers, orderpicking, etcetera. Er zijn 7 koel- en vriescellen, waarin de temperatuur onafhankelijk van elkaar kan worden geregeld tot -30 graden celsius. Zij houden te allen tijde het hoofd koel en doen hun uiterste best als het gaat om Service, Kwaliteit, Hygiëne en Betrouwbaarheid.

Na de bedrijfspresentatie en rondleiding begeven we ons naar “Lunchhuis de Lauwers”, waar we kunnen genieten van een heerlijk buffet en kunnen netwerken.

Programma:

16.00 Inloop/ontvangst bij De Poel Koel- en Vrieshuis

16.30 Opening door de voorzitter van het ABC

16.35 Bedrijfspresentatie en rondleiding door de heer Auke Weening

17.30 Verplaatsen naar Lunchhuis de Lauwers (op loopafstand)

18.00 Welkom door Lunchhuis de Lauwers

18.10 Buffet

19.30 Afsluiting bijeenkomst.

Locatie(s):

De Poel Koel- en Vrieshuis, Molenweg 10-A, 9231 HS, Surhuisterveen

Lunchhuis de Lauwers, Lauwersweg 7, 9231 GR, Surhuisterveen.

Wij hopen uiteraard op mooi weer, zodat we tijdens ons bezoek aan Lunchhuis de Lauwers ook nog even buiten kunnen zitten. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk vrijdag 11 september!