Uitnodiging | Uitreiking OP8K 2019

20 september 2019

Uitnodiging | Uitreiking Ondernemersprijs Achtkarspelen (OP8K)

Uitnodiging voor de uitreiking van de Ondernemersprijs én Onderwijsprijs Achtkarspelen (OP8K)

Jaarlijks reikt de gemeente 8Karspelen, ABC en Rabobank Drachten Noordoost Friesland de Ondernemersprijs 8karspelen uit aan bedrijven die onder andere op het gebied van duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid mooie prestaties laat zien. Op dinsdagavond 15 a.s. oktober gaan drie ondernemers met elkaar de strijd aan in de categorie kleinbedrijf en drie ondernemers in de categorie middenbedrijf voor deze eervolle prijs. Nieuw dit jaar is de uitreiking van de Onderwijsprijs 8karspelen.

Ondernemers en vertegenwoordigers van onderwijs en overheid zijn van harte welkom!

Voor de categorie kleinbedrijf zijn de genomineerden in willekeurige volgorde: Museumbedrijf Ot & Sien, Creative Work en De Binnenmarkt. De genomineerden voor de categorie middenbedrijf in willekeurige volgorde zijn VDM Woningen, Veenstra Reizen en STERC Online Agency. Een rij van toonaangevende bedrijven uit verschillende branches die het verschil maken in de gemeente Achtkarspelen.

Tijdens deze ondernemersavond wordt beslist wie met de felbegeerde prijs naar huis gaat. Naast deze ondernemersprijs wordt ook de Rabobank Publieksprijs uitgereikt en is er speciale aandacht voor een inspirerend onderwijsproject. Voor het eerst wordt dit jaar de Onderwijsprijs 8karspelen uitgereikt aan een project of initiatief dat een sterke samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven laat zien. Tevens een mooie gelegenheid om het netwerk tussen ondernemers, onderwijs en overheid te onderhouden uit te breiden!

Het programma vindt u in de uitnodiging (zie bijlage). Blijf op de hoogte van al het nieuws via onze LinkedIn-Facebook- en Twitterpagina.

Aanmelden kan rechtstreeks bij de organisatie via deze link (aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 11 oktober).

Wij verwelkomen u graag op dinsdag 15 oktober a.s. vanaf 17.00 uur bij het Nordwin College in Buitenpost! 

 

Met vriendelijke groet,

de organisatie van OP8K  

Corry Vlasma (Rabobank Drachten Noordoost Friesland)
Sytze Nauta (Gemeente Achtkarspelen)
Jeldrik Doevendans (Gemeente Achtkarspelen)
Jeroen ten Brink (Achtkarspelen Bedrijven Contact)