Wie wint de OP8K 2019?

16 mei 2019

Wie wint de Ondernemersprijs Achtkarspelen 2019?

 

Nomineer nu uw kandidaten!

Geachte leden,

De 'Ondernemersprijs Achtkarspelen' (OP8K) is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij excellente regionale ondernemingen en ondernemers in de spotlights worden gezet. De OP8K is een initiatief van de ondernemersverenigingen en de gemeente. Dit jaar wordt de prijs uitgereikt op 15 oktober 2019 in het Nordwin College in Buitenpost.

Categoriën

1.         Beste onderneming Achtkarspelen < 10 werknemers 
2.         Beste onderneming Achtkarspelen > 10 werknemers 
4.         Publieksprijs

Arbeidsmarkt én Onderwijs in verbinding

Ook tijdens deze najaarsbijeenkomst willen we het belang van de verbinding tussen de Arbeidsmarkt en Onderwijs benadrukken. Het onderwijs in Achtkarspelen levert dan ook een bijdrage aan het programma. Een aan de jury voorgedragen aansprekend onderwijsproject krijgt een plek op het podium en ontvangt een aanmoedigingsprijs. 

Kandidaten aanmelden? 

Wij hebben uw inbreng als ondernemer hierbij ook nodig. U bent tenslotte geworteld in het regionale ondernemersveld en weet als geen ander welke ondernemingen en ondernemers in aanmerking zouden kunnen of zelfs moeten komen voor de ondernemersprijs. 

Wij willen u vragen uiterlijk 23 juni 2019 om:

- drie potentiële kandidaten voor categorie (1) Ondernemingen < 10 werknemers
- drie potentiële kandidaten voor categorie (2) Ondernemingen > 10 werknemers 

aan te melden via het secretariaat van het ABC; secretariaat@abc-achtkarspelen.nl

Voor de 1e en 2e categorie bepaalt een jury uit de aanmeldingen drie genomineerden (in totaal 6). De jury brengt de genomineerden vervolgens een bedrijfsbezoek om de uiteindelijke winnaars van categorie 1 en 2 te kiezen. De genomineerden worden tijdens de bedrijfsbezoeken getoetst op de volgende thema’s:

  • Duurzaamheid – People
  • Duurzaamheid – Planet
  • Innovatief ondernemerschap
  • Bijdrage, betekenis en rol binnen de lokale samenleving (denk hierbij aan sponsoring, maatschappelijke betrokkenheid, samenwerking met onderwijs e.d.)
  • Bijdrage en rol binnen de sector
  • Continuïteit m.b.t. de bedrijfsvoering

Het aanwezige publiek mag vervolgens haar stem uitbrengen op de genomineerden uit de categorieën 1 en 2 en kiest zo de winnaar van de publieksprijs.

Noteer 15 oktober 2019 alvast in uw agenda! 

De uitreiking van de prijzen voor de 'OP8K' zal plaatsvinden op dinsdag 15 oktober 2019 tijdens een avondvullend evenement. Noteer deze datum alvast in uw agenda! Meer informatie over het exacte programma en de locatie volgen uiteraard zo spoedig mogelijk.

Komende maanden geven we uiteraard meer bekendheid aan de OP8K via o.a. Facebook-, Twitter- en de LinkedInpagina.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corry Vlasma (06-51095946) of Jeroen ten Brink (06-10927405) of via ondernemersprijs8K@gmail.com

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en de genomen moeite.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Ondernemersprijs Achtkarspelen (OP8K)

Corry Vlasma (Rabobank Drachten Noordoost Friesland)
Sytze Nauta (Gemeente Achtkarspelen)
Jeroen ten Brink (ABC Achtkarspelen)