ABC-excursie naar Groningen Seaports 'Zout aan de Broek'

10 mei 2012

ABC-excursie naar Groningen Seaports 'Zout aan de Broek'

Zoals diverse keren reeds aangekondigd, reist het Achtkarspelen Bedrijven Contact (ABC) op woensdag 30 mei a.s. af naar Delfzijl voor een bezoek aan Groningen Seaports. Het bestuur nodigt u van harte uit deel te nemen aan deze boeiende excursie.

'Zout aan de Broek' is het excursieprogramma voor zakelijke relaties van Groningen Seaports dat gelegenheid geeft voor een uitgebreide kennismaking met de Groninger zeehavens.

Het programma biedt een virtuele tour door de havens Eemshaven en Delfzijl en de aangrenzende industriegebieden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een 3D presentatietechniek.

Na deze virtuele tour worden de havens ook écht beleefd. Een spectaculaire vaartocht met open powerboten door de verschillende havenbekkens en zelfs buitengaats zorgen voor een onvergetelijk avontuur.

Het programma in Delfzijl wordt afgesloten met haringhappen en korenwijn. Op de terugreis doen we een tussenstop in Aduard voor een driegangendiner.

Programma
13.45 uur Bus staat klaar bij Dalstra Reizen * 
14.00 uur Vertrek bus
15.30 uur Ontvangst Delfzijl & aanvang 'Zout aan de Broek'
19.00 uur Vertrek uit Delfzijl 
19.30 uur Driegangendiner bij Best Westernhotel in Aduard 
22.00 uur Verwachte aankomst Surhuisterveen 

Adres Dalstra Reizen
Molenweg 6 
Surhuisterveen 
www.dalstra.nl  

* Achter Dalstra Reizen zijn voldoende parkeerplekken aanwezig!

Beperkt aantal plaatsen
Omdat de capaciteit van Groningen Seaports en de bus beperkt zijn, kunnen er maximaal 48 personen mee. Het bestuur adviseert om u tijdig voor deze excursie aan te melden. Dit om teleurstellingen te voorkomen. 

We zien uw aanmelding (of afmelding) graag uiterlijk maandag 21 mei a.s. tegemoet via onderstaand formulier.

 

Met vriendelijke groet,
namens het ABC-bestuur

A. Procée, voorzitter

 

Aanmelden

Inmiddels hebben zich 48 personen aangemeld. Stuur een mail naar bestuurslid Henk Everts indien u graag op de reservelijst wilt komen te staan.