ABC-seizoensafsluiting met Bourgondische avond

11 juni 2012

ABC-seizoensafsluiting met Bourgondische avond

Beste ABC-leden,

Zoals meerdere malen reeds aangekondigd, organiseert het Achtkarspelen Bedrijven Contact (ABC) op donderdag 28 juni a.s. haar jaarlijkse seizoensafsluiting, ditmaal middels een Bourgondische avond in restaurant 'Herbergh de Parel' te Eastermar.

Tussen 16.30 en 17.00 uur wordt u door de eigenaren (en ABC-leden) Martin & Jetty van der Veen ontvangen met een glas Prosecco, waarna het buffet geopend wordt.

Op het menu staan ondermeer een overheerlijke saladebuffet, hompen brood, Italiaans vloerbrood, kruidenboter, tapenade, olijven e.d. Wie vervolgens het speenvarken aan het spit aansnijdt is nog een verrassing. U kunt tevens genieten van diverse culinaire Bourgondische gerechten van kip, varken, rundvlees en vis, maar ook van aardappelen, Griekse rijst en warme groente. Ter afsluiting wordt u een lekker dessert aangeboden.

Het einde is vanaf 21.00 uur, maar wie nog gezellig voetbal wil kijken aan de bar, mag het uiteraard later maken. Afsluiting met koffie/thee voor de liefhebbers.
 

Adres restaurant 'Herbergh de Parel' *
E.M. Beimastrjitte 15
9261 VG EASTERMAR
www.herberghdeparel.nl

* Download route naar Herbergh de Parel. U kunt gratis parkeren op slechts 50 meter van ons restaurant op parkeerterrein De Komerk bij de haven.


We zien uw aanmelding (of afmelding) graag uiterlijk donderdag 21 juni a.s. tegemoet via het onderstaande formulier.

Met vriedenlijke groet,
namens het ABC-bestuur

A. Procée, voorzitter

 

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk, bij eventuele vragen etc. stuurt u een mail naar henk@denkgenoten.nl.