Bedrijfsbezoek AVEK te Surhuisterveen

2 oktober 2014

Bedrijfsbezoek AVEK te Surhuisterveen

Na een zeer geslaagde seizoensopening bij Paviljoen de Leyen te Rottevalle, brengt het ABC op woensdag 22 oktober een bedrijfsbezoek aan AVEK te Surhuisterveen. Daarnaast wijst het bestuur u graag op de jaarlijkse ondernemersavond op dinsdag 14 oktober a.s. in het BaronTheater te Opende, waar ook ondernemers uit Achtkarspelen weer van harte welkom zijn.

AVEK bedden & AVEK schuim
In 1927 startte grootvader Roelf Kok in het Friese Surhuisterveen met de productie van staaldraadmatrassen onder de naam AVEK, een afkorting voor zijn bedrijfsmotto 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit'. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap heeft AVEK zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne organisatie, die een toonaangevende rol speelt in de Nederlandse slaapmarkt.??

Tegenwoordig vormen innovatieve ideeën de basis voor hoogwaardige bedden, die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid. Het ruime assortiment bestaat uit ondermeer boxsprings, matrassen, dwarsgespannen spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden.

Maar hier bleef het niet bij… Schuimfabriek AVEK International BV, opgericht in 1964, is een onafhankelijke producent van polyetherschuim. Het tweede familiebedrijf heeft zich over een periode van meer dan 50 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare en vooraanstaande schuimfabrikant. In de goed uitgeruste schuimfabriek worden volgens de laatste technieken 'flexibele' polyetherschuimen geproduceerd. Het schuim wordt zowel in blokken als in gesneden vorm geleverd aan klanten in ondermeer Nederland, België en Duitsland.


Het programma is als volgt:

15.00 uur Ontvangst bij AVEK

15.15 uur
 Opening voorzitter ABC

15.30 uur Rondleiding in twee groepen door beide fabrieken

17.00 uur Presentatie en gelegenheid tot stellen vragen

17.30 uur Buffet/netwerken

Ca. 19.00 uur Einde bedrijfsbezoek

 

Adresinformatie:

AVEK BV
Groningerstraat 98
9231 CP Surhuisterveen

Voldoende parkeeruimte aanwezig!

Internet: www.avek.nl


Wij rekenen op uw komst en zien uw aanmelding voor het bezoek aan AVEK graag uiterlijk vrijdag 17 oktober om 12.00 uur tegemoet (zie aanmeldformulier onderaan deze pagina). Let op! Voor de bijeenkomst in Opende dient u zich rechtstreeks aan te melden.

Namens het ABC-bestuur en met vriendelijke groet,?

A. Procée, voorzitter

 

Aanmelden