Bedrijfsbezoek Ecopark de Wierde te Oudehaske

26 oktober 2012

Bedrijfsbezoek Ecopark de Wierde te Oudehaske

Beste ABC-leden,

Na een zeer geslaagde seizoensopening bij De Dikke Draai te Surhuisterveen, brengt het ABC op donderdag 15 november een bedrijfsbezoek aan Ecopark de Wierde te Oudehaske, dit op uitnodiging van Omrin Bedrijfsservice.

Update: Als deelnemer van het tweede Koploperproject Duurzaam Ondernemen in de gemeente Achtkarspelen, biedt Dalstra Reizen alle ABC-leden kosteloos de mogelijkheid om per luxe touringcar te carpoolen naar Oudehaske. Mocht u GEEN gebruik willen maken van deze mogelijkheid, dan zien we dit graag terug bij de 'opmerkingen' in uw aanmelding. Dit geldt ook voor ABC-leden die zich reeds voor de activiteit hebben aangemeld. Zie tevens de aanvullende informatie in het programma hieronder.

Waar Omrin met name bekend is van de inzameling van het huishoudelijk afval werkt men ook voor ondernemers. Zo zamelt Omrin bedrijfsafval, papier, plastic en klein gevaarlijk afval in bij restaurants, garagebedrijven, agrariërs, kantoren, etc. Het ingezamelde afval wordt vervolgens verwerkt op Ecopark de Wierde in Oudehaske. De eindverwerking van het afval vindt plaats in de onlangs geopende Reststoffenenergiecentrale (REC) te Harlingen. Hier wordt door middel van verbranding afval omgezet in duurzame energie. Tijdens het bedrijfsbezoek op 15 november neemt ABC-lid Klaas-Jan Alma van Omrin Bedrijfsservice ons mee in hart van het bedrijf en ziet u hoe de mensen van Omrin met de modernste technieken afval scheiden en eigenlijk alle afval geschikt maken voor hergebruik en nuttige toepassing.

Maar er is meer... Na afloop van het bedrijfsbezoek zijn de ABC-leden van harte welkom in het Barontheater te Opende, voor een concert van het Fries Symfonie Orkest. Vijf 'jonge' ondernemers uit Surhuisterveen, waaronder diverse ABC-leden, slaan de handen ineen en denken grensoverschrijdend richting het Westerkwartier. Inloop is vanaf 20.00 uur, het concert start om 20.45 uur. Voldoende tijd dus om van Oudehaske naar Opende te reizen. Na afloop is er een gezellige netwerkborrel. Wacht echter niet te lang met aanmelden, want vol is vol! Zie voor meer informatie: 15november.nl


Het programma is als volgt:

14.30 uur Verzamelen bij Dalstra Reizen, Surhuisterveen (14.45 uur vertrek)

15.30 uur
 Ontvangst Ecopark de Wierde, Oudehaske

16.00 uur Bedrijfspresentatie

16.30 uur Rondleiding

18.00 uur Buffet/ netwerken

Ca. 19.30 uur einde bedrijfsbezoek (bus is tijdig terug in Surhuisterveen voor concert Opende)

 

Adresinformatie:

Dalstra Reizen
Molenweg 6
Surhuisterveen

Voldoende parkeeruimte aanwezig!

Internet: www.dalstra.nl
 

Ecopark De Wierde
De Dolten 11
Oudehaske 

Internet: www.omrin.nl

>> Plattegrond/routebeschrijving


Wij rekenen op uw komst en zien uw aanmelding voor het bezoek aan Omrin graag uiterlijk maandag 12 november om 12.00 uur tegemoet (zie aanmeldformulier onderaan deze pagina). Let op! Voor het concert in het Barontheater te Opende dient u zich apart aan te melden via 15november.nl.

Namens het ABC-bestuur en met vriendelijke groet,?

A. Procée, voorzitter

 

Aanmelden