Bedrijfsbezoek Sterc Internet & Marketing

11 maart 2015

Bedrijfsbezoek Sterc Internet & Marketing

Sterc Internet & Marketing uit Surhuisterveen bestaat in 2015 alweer 10 jaar en vorige maand is het bedrijf verhuisd naar een zichtlocatie aan de Scheiding (N358). Voldoende redenen om dit ABC-lid met een bezoek te vereren. Een bezoek wat reeds gepland was, maar nu is vervroegd in verband met het uitvallen van de ledenbijeenkomst van 11 maart. Het ABC-bestuur is dan ook erg verheugd dat de online specialisten van Sterc, ook offline pro-actief mee wilden denken.

Onlangs heeft Sterc ook haar eigen website www.sterc.nl vernieuwd, waarbij de nadruk nog meer is komen liggen op de eigenwijze maar uiterst doelgerichte aanpak:   

Hallo, wij zijn Sterc
Met vakmanschap en passie maken we het verschil. Samen werken we aan online resultaat dat mensen raakt. 
Werc met ons om je te verbinden met je klanten, je verhaal te vertellen en je online mogelijkheden te ontdekken. Net als 257 klanten met wie we de afgelopen 10 jaar de mooiste online oplossingen hebben gemaakt zoals websites, apps, intranetsites, narrowcasting en online marketing. Dit is allemaal te beheren uit één multichannel CMS: MODX. Dat vraagt om vakmanschap en dit betekent voor ons: individuele aandacht voor jou en je klanten. Laat je aansteken door onze passie voor nieuwe ambachten en bepaal samen met onze 23 vakidioten je online strategie en doelstellingen vanuit ons Sterce model. Dan smeden wij de online middelen waar je klanten blij van worden.  

Naast een bezoek aan het nieuwe onderkomen en een bedrijfspresentatie, deelt Sterc ook graag haar kennis met de leden van het Achtkarspelen Bedrijven Contact. In een kennissessie wordt u bijgespijkerd over de laatste online trends en de kansen die deze uw onderneming bieden. Dit uiteraard geheel vrijblijvend, net als het netwerken achteraf onder het genot van een hapje en een drankje.


Het programma is als volgt:

16.00 uur Ontvangst bij Sterc Internet & Marketing

16.15 uur
 Opening voorzitter ABC

16.30 uur Bedrijfspresentatie door commercieel directeur Hendrik Jan Hofstede

17.00 uur Kennissessie 'online trends' door online marketeer Meine Nijenhuis

17.30 uur Buffet/netwerken

Ca. 19.00 uur Einde bedrijfsbezoek

 

Adresinformatie:

Sterc Internet & Marketing
Zoom 1
9231DX Surhuisterveen 

Voldoende parkeerruimte aanwezig!

Internet: www.sterc.nl


Wij rekenen op uw komst en zien uw aanmelding voor het bezoek aan Sterc graag uiterlijk vrijdag 20 maart om 12.00 uur tegemoet (zie aanmeldformulier onderaan deze pagina).

Namens het ABC-bestuur en met vriendelijke groet,?

A. Procée, voorzitter