Bekerderby SC Heerenveen tegen Harkemase Boys

7 oktober 2011

Bekerderby SC Heerenveen tegen Harkemase Boys

Harkemase Boys zal op dinsdag 25 oktober in het Abe Lenstra Stadion tegen SC Heerenveen spelen in de derde ronde van het KNVB bekertoernooi.

De ondernemersvereniging ABC en de gemeente Achtkarspelen organiseren een netwerkbijeenkomst rondom deze wedstrijd. Het bestuur van het ABC nodigt u uit om samen met gasten van het college van B&W en de sponsors van Harkemase Boys deze wedstrijd bij te wonen. De aftrap van deze bekerderby is om 18.45 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd staat er een buffet voor u klaar.

Programma:

  • 17.00 uur - Ontvangst gasten.
  • 17.30 uur - Start buffet
  • 18.30 uur - Naar tribune
  • 18.45 uur - Aanvang wedstrijd
  • 20.30 uur - Einde wedstrijd

Het ABC heeft een bus geregeld, maar op dit moment zijn de exacte vertrektijd en opstapplaats nog niet bekend. De kosten voor de wedstrijd, het buffet en de bust worden betaald door het ABC. Consumpties zijn voor eigen rekening.

In verband met de catering horen we graag uiterlijk 18 oktober of u gebruik maakt van deze uitnodiging. Bij geen reactie gaan we er vanuit dat u niet kunt komen. Het ABC heeft slechts 60 kaarten beschikbaar en mede daardoor stellen we een maximum van twee personen per bedrijf. Wanneer we teveel aanmeldingen ontvangen, zal het nodig zijn om te loten. U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier.

Graag tot ziens op dinsdag 25 oktober om 17.00!

Met vriendelijke groet,

A. Procée
Voorzitter ABC