Beursborrel Ondernemersnetwerk Noordoost-Fryslân

14 maart 2012

Beursborrel Ondernemersnetwerk Noordoost-Fryslân

Zoals u waarschijnlijk weet vinden volgende week dinsdag en woensdag de Bedrijven Contactdagen in Leeuwarden plaats. Ook de gemeente Achtkarspelen zal samen met andere gemeenten en bedrijven in Noordoost-Fryslân op de beursvloer te vinden zijn.

Op woensdagmiddag 21 maart is er op het plein van ondernemersnetwerk Noordoost-Fryslân een beursborrel. Deze beursborrel is een informeel samenzijn tussen ondernemers uit de regio en een uitstekende manier om te netwerken. Graag nodigt de gemeente de ABC-leden uit om gezellig een drankje te drinken op het plein. Vanaf 16.30 uur is de bar geopend op het plein in de Saksenhal. Tijdens de borrel worden er diverse hapjes geserveerd en ook is er muziek op het plein.

Geïnteresseerden kunnen van de gemeente een uitnodiging en 4 consumptiebonnen toegestuurd krijgen. Graag wil men voor vrijdag 12 uur weten wie hier geïnteresseerd in is in verband met de verzending van de uitnodiging en de bonnen. 

Wat: Beursborrel Ondernemersnetwerk Noordoost-Fryslân
Wanneer: Woensdag 21 maart 16.30 – 18.00 uur
Waar: Plein Ondernemersnetwerk Noordoost-Fryslân

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilona Boekhorst of Auke Piet van der Meulen op telefoonnummer 140511, i.boekhorst@achtkarspelen.nl of ap.vandermeulen@achtkarspelen.nl