Grote Ondernemerslunch

30 september 2010

Grote Ondernemerslunch

Werelderfgoed Waddenzee: kansen en mogelijkheden voor ondernemers

In 2009 heeft UNESCO de Waddenzee tot Werelderfgoed benoemd. Hiermee wordt de Waddenzee erkend als onvervangbaar, uniek en eigendom van de hele wereld. Welke mogelijkheden biedt deze status aan ondernemers die in deze regio actief zijn?

Rona Uitentuis, eigenaresse van Beemsterbeleving, vertelt u tijdens de Grote Ondernemerslunch van de Kamer van Koophandel wat de Werelderfgoedstatus haar heeft opgeleverd. Met haar Bed & Boterham is zij al jarenlang actief in het Noordhollandse Westbeemster, dat sinds 1999 genoteerd staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Met haar bedrijf organiseert Rona Uitentuis tal van activiteiten: van bedrijfsuitjes tot ontdekkingstochten per quad. Daarnaast is zij raadslid in de gemeente Beemster. Wij nodigen u van harte uit voor deze jaarlijkse Grote Ondernemerslunch op 20 oktober a.s. in Landal Esonstad in Anjum. Tijdens dit netwerkevent van het noorden kunt u het nuttige en het aangename met elkaar combineren. Naast een inspirerende inleiding en een heerlijke lunch ontmoet u ondernemers en branchegenoten uit de noordelijke gemeenten in Friesland en Groningen en het Waddengebied.

Kortom: alle ingredi├źnten voor een succesvol ondernemerstreffen zijn aanwezig. Ik hoop u op woensdag 20 oktober a.s. te mogen begroeten!

Jacob Emmelkamp
Voorzitter Kamer van Koophandel Noord-Nederland

Programma Grote Ondernemerslunch

  • 11.30 uur Ontvangst
  • 12.00 uur Welkom door Jacob Emmelkamp, voorzitter van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland
  • 12.10 uur Presentatie door Rona Uitentuis, eigenaresse van Beemsterbeleving, ondernemer in Werelderfgoedgebied De Beemster
  • 12.30 uur Lunch en netwerken
  • 14.00 uur Afscheid door Eric Jansen, algemeen directeur van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland


Deelname is gratis. Wilt u meer informatie of wilt u zich direct aanmelden? Ga dan naar:www.kvk.nl/ondernemerslunch