Informatiebijeenkomst ondernemersplein BCD

1 december 2010

Informatiebijeenkomst ondernemersplein BCD

Op dinsdag 22 en woensdag 23 maart 2011 gaan ondernemers uit Noordoost Fryslân en de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Tytsjerkstaradiel weer samen naar de Bedrijven Contactdagen in Leeuwarden.

Wij nodigen u van harte uit met ons mee te gaan om gezamenlijk te laten zien wat Noordoost Fryslân in huis heeft. In de flyer leest u meer over deelname, hoe u zich aan kunt melden en de informatiebijeenkomst van 8 december 2011. Deze flyer kunt u bekijken door onderaan dit nieuwsitem op de link te klikken.

Informatiebijeenkomst
Op woensdagavond 8 december 2010 wordt in Old Dutch De Westereen een informatiebijeenkomst georganiseerd voor alle ondernemers in Noordoost Fryslân. Er wordt dan informatie gegeven over de beurs, de inrichting van het ondernemersplein en de kosten. Ook kunt u tijdens de bijeenkomst kennismaken met andere deelnemers en informeren naar hun beurservaringen. Graag tot ziens op:
 Woensdagavond 8 december om 20.00 uur in Old Dutch De Westereen.

Deelnemen?
Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd in deelname, dan kunt u zich voor de bijeenkomst aanmelden bij Mila Martins (0511-54 82 03) E-mail: ondernemersplein@achtkarspelen.nl