Nieuwe website ABC live!

10 september 2010

Nieuwe website ABC live!

Verrassend, fris, eigentijds, vernieuwend en tóch vertrouwd. Dat is de nieuwe site van het ABC.

Voor ondernemers is bundeling van krachten de manier om sterker te staan tegenover de overheid en andere organisaties die beleid maken dat ondernemers raakt. Het ABC maakt zich sterk voor de lokale economie en werkgelegenheid. Dat dit goed gaat, bewijst ons unieke ledenbestand. Zowel qua omvang van de vereniging als diversiteit van de bedrijven. Daarom was het hoog tijd de website van het ABC eens grondig aan te pakken.

Nieuwe functionaliteiten 
De strategie en ontwikkeling van de nieuwe website hebben we in handen gelegd van digitaal communicatiebureau Speak uit Surhuisterveen. De website heeft niet alleen een nieuwe vormgeving, een aantal nieuwe functionaliteiten zorgen ervoor dat de website ook toegankelijker is geworden. De nieuwe site heeft minder tekst, veel meer beeld en informatie is makkelijker te vinden door de eenvoudige structuur. Het meest in het oog springt het inschrijfformulier voor nieuwe leden. Deze is volledig digitaal, met één druk op de knop kunnen nieuwe leden voortaan lid worden van ons ondernemersnetwerk.

Social Media
Naast dat de site toegankelijk, duidelijk en oplossingsgericht is, moet hij verschillende doelgroepen aanspreken. Daarom maken we op de nieuwe website gebruik van social media. Zo kan iedereen ons laatste nieuws voortaan via Twitter volgen en hebben we een LinkedIn groep aangemaakt. Bent u nog geen lid van Twitter of LinkedIn? Meld u dan aan via link op de homepage van het ABC.

Opmerkingen?
Vernieuwing kan altijd beter. Mist u nog informatie? Heeft u suggesties om de website te verbeteren? Wij ontvangen uw reactie graag via de e-mail.