Ondernemers Noordoost Fryslân samen naar Bedrijven Contactdagen

5 maart 2009

Ondernemers Noordoost Fryslân samen naar Bedrijven Contactdagen

Ondernemers uit Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel en Kollumerland c.a. staan op 24 en 25 maart 2009 samen op de bedrijvencontactdagen in het WTC in Leeuwarden. Ze vormen dan met de vier gemeenten één ondernemersplein voor Noordoost Fryslân. Dit hebben deelnemende ondernemers en de gemeenten op dinsdagavond 14 oktober met elkaar afgesproken.

De partijen waren het erover eens: door samen één ondernemersplein te vormen, profileren ze zich sterker, kunnen ze hun netwerk vergroten en zetten ze gezamenlijk Noordoost Fryslân op de kaart. Burgemeester Aalberts van de gemeente Dantumadiel zei tijdens de bijeenkomst te willen gaan voor kwaliteit. Hier waren de ondernemers het mee eens. ‘Nu we ons als Noordoost Fryslân profileren, moeten we dat ook goed doen, met zoveel mogelijk bedrijven uit de regio op een prachtig plein’, aldus burgemeester Aalberts.

De komende tijd gaat een werkgroep, bestaande uit verschillende ondernemers en vertegenwoordigers van de gemeenten, aan de slag met de verdere uitwerking van het plein en het aantrekken van meer bedrijven. Ondernemers die aan willen sluiten bij het ondernemersplein voor Noordoost Fryslân zijn van harte welkom. Ze kunnen voor aanmelding of meer informatie contact opnemen met Frederik Kamstra van de gemeente Kollumerland c.a. via telefoonnummer: (0511) 458 878.