Ondernemersprijs Achtkarspelen 2012 - Wie wordt opvolger van Land Transport

7 maart 2012

Ondernemersprijs Achtkarspelen 2012 - Wie wordt opvolger van Land Transport

BUITENPOST – Ook dit jaar is er weer de Ondernemersprijs Achtkarspelen. Welke bedrijf presteert het beste, zelfs in deze lastige jaren? Het is mogelijk om tot 1 april kandidaten voor de ondernemersprijs voor te dragen via onderstaand formulier of via de site van de gemeente Achtkarspelen. De winnaar van de Ondernemersprijs wordt op 10 mei bekendgemaakt tijdens de beurs Expo Achtkarspelen in Harkema.

Winnaars
De afgelopen drie edities hebben prachtige winnaars opgeleverd: VDM Woningen, Speak en vorig jaar Land Transport. Dit zijn bedrijven die ook na het winnen van de Ondernemersprijs hebben bewezen goed bezig te zijn. Zelfs in deze economisch zware tijden doen VDM en Land Transport het nog steeds goed. Speak was zelfs zo succesvol dat het inmiddels is verkocht.

Deskundige jury
Een deskundige jury kiest uit de genomineerde bedrijven de winnaar. De jury bestaat dit jaar uit staatssecretaris Joop Atsma, ABC-voorzitter Ale Procée, wethouder Jan Lammers van Achtkarspelen, Tom de Boer, Henny Oost en Henk Everts. De jury beoordeelt de kandidaten op tal van onderdelen, zoals innovatie, duurzaamheid, werkgelegenheid, positief in het nieuws, groeipotentie, uniekheid en betekenis voor de regio.

Wie vragen over de Ondernemersprijs heeft of info wenst kan contact opnemen met Auke Piet van der Meulen, accountmanager bedrijven van de gemeente Achtkarspelen. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 06 – 50670787. Per mail kan Van der Meulen via het adres ap.vandermeulen@achtkarspelen.nl worden benaderd. Nominaties kunnen voor 1 april 2012 ingediend worden via het onderstaande formulier.

Op de foto een beeld van de prijsuitreiking van vorig jaar, toen Land Transport uit Harkema tot winnaar werd uitgeroepen. Foto: Binne-Louw Katsma

 

Nominatieformulier ‘Ondernemersprijs Achtkarspelen’

De jury beoordeelt de nominaties op o.a innovatiekracht, duurzaamheid, werkgelegenheid, positief in het nieuws, groeipotentie, uniekheid en de betekenis voor de regio (leefbaarheid). Per e-mailadres kunt u één nominatie indienen. Wanneer u meerdere ondernemers wilt nomineren, dan verzoeken wij u om verschillende e-mailadressen te hanteren of contact op te nemen via de bovenstaande gegevens.

Genomineerd bedrijf:
Uw motivatie voor deze nominatie:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Website:
Uw organisatie:
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw tel.nr.: