Ondernemersprijs Achtkarspelen 2014: Wie volgt Biddle op?

22 september 2014

Ondernemersprijs Achtkarspelen 2014: Wie volgt Biddle op?

In november is de uitreiking van de Ondernemersprijs Achtkarspelen. Vorig jaar was Biddle de terechte winnaar, maar wie volgt het bedrijf uit Kootstertille op? Wordt het één van de lang gevestigde ondernemingen uit onze gemeente of komt er een verrassende nieuwkomer uit de bus? Bedrijven nomineren kan tot 20 oktober.

De jury van de ondernemersprijs heeft dit jaar twee nieuwe juryleden; de wethouder van Economische Zaken, Marten van der Veen en de winnaar van de vorige editie, Wiebe de Vries van Biddle. Samen met voorzitter Joop Atsma, Ale Procée (voorzitter Achtkarspelen Bedrijven Contact), Hielke Jan Ellens (Businessclub Buitenpost) en Tom de Boer (manager bedrijven Rabobank) beoordelen zij de genomineerden. Bij de beoordeling kijkt de jury o.a. naar innovatiekracht, duurzaamheid, werkgelegenheid, positief in het nieuws, groeipotentie, uniekheid en de betekenis die het bedrijf voor de regio heeft.

Nomineren
Biddle uit Kootstertille won vorig jaar de ondernemersprijs. Een bedrijf dat al jaren op het wereldtoneel excelleert en ondanks de magere economische jaren geweldig draait. En haar rol in de lokale maatschappij nadrukkelijk neemt. De jury wil graag weten welke ondernemer of welk bedrijf in aanmerking komt voor de Ondernemersprijs Achtkarspelen van 2014. Bedrijven nomineren kan tot 20 oktober via www.achtkarspelen.nl of via deze website. De ondernemersprijs wordt medio november uitgereikt op een gezamenlijke avond van de ondernemersvereniging ABC en de gemeente Achtkarspelen. Nadere informatie en de exacte datum worden binnenkort bekend gemaakt.