Regionale Ondernemersbijeenkomst 2014 Noordoost Fryslân

16 januari 2014

Regionale Ondernemersbijeenkomst 2014 Noordoost Fryslân

Het bestuur van de Ondernemersfederatie Noordoost Fryslân (ONOF) nodigt de leden van Ondernemers Sociëteit Kollumerland (OSK), Ondernemersvereniging Kolllumerzwaag (OVK), H&I Dokkum e.o., Ondernemersvereniging Dokkum, Stichting Ondernemers Dantumadiel (SOD), H&I Surhuisterveen, De Westereender Keaplju, O.V. Oosternijkerk, O.V. Ternaard, O.V. Zuiderschans Dokkum, ICT Tytsjerksteradiel en Achtkarspelens Bedrijven Contact (ABC) van harte uit de Regionale Ondernemersbijeenkomst 2014 bij te wonen. 

Datum:
Maandag 3 februari 2014

Locatie:
Restaurant De Dikke Draai
Gedempte Vaart 24
9231 AV Surhuisterveen
tel. 0512-361780

Naast het ontmoeten van collega-ondernemers, komt een interessante mix aan de orde van actualiteiten, meningen over sociaal-economische ontwikkelingen, ondernemerskansen, enzovoort.
 

Het programma luidt als volgt: 

17.00 uur - Ontvangst

17.30 uur - Openingswoord van de heer Piet Stoelwinder, waarnemend-voorzitter ONOF

17.45 uur - "INNOVATIE en DUURZAAMHEID" 

De ONOF heeft voor vanavond uitgenodigd Rob Creemers, trendwatcher en marktanalist op o.a. het gebied van ICT, energie, globalisering, bevolkingsontwikkeling, vergrijzing en klimaatproblemen. Op talrijke seminars en ondernemersbijeenkomsten presenteert onze hoofdspreker zijn opvattingen op een indringende, originele en eigentijdse wijze. Hij gaat in op de gevolgen voor de huidige maatschappij, waarin niemand de razendsnelle ontwikkelingen in onze dynamische wereld nog kan ontlopen. Innovatie en Duurzaamheid staan hierin centraal. Rob Creemers was eerder actief in de technologische sector en was o.a. voor Siemens werkzaam in Duitsland en Zuid-Afrika.                                                                                                         

18.45 uur - Presentatie en aftrap project "MAAK GELD MET ENERGIE!”

Ondernemers weten maar al te goed dat energie geld kost. Dat energie schaars en eindig is, is ook geen nieuws. Het wordt interessant wanneer je met energie geld kunt maken. Lijkt u dit een onwaarschijnlijk uitgangspunt? Toch hebben de 6 gemeenten in Noordoost Fryslân onder dat motto een programma opgezet met het doel dat voor het bedrijfsleven uit te rollen. Vanavond vindt hiervan de introductie en de aftrap plaats. Alweer een moment om mee te maken, het mee naar huis te nemen en het binnen uw bedrijf een plek te geven.

19.15 uur - Buffet-diner

Ca. 20.30 uur - Afronding 


Wij rekenen op uw komst en zien uw aanmelding (zie aanmeldformulier onderaan deze pagina) graag uiterlijk woensdag 29 januari om 12.00 uur tegemoet. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit via hetzelfde formulier aan te geven.

 

Namens het ABC-bestuur en met vriendelijke groet,?

A. Procée, voorzitter

 

Aanmelden

Het aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.