Seizoensafsluiting bij B&G te Surhuisterveen

29 mei 2014

Seizoensafsluiting bij B&G te Surhuisterveen

Na een zeer geslaagde dagexcursie met een bezoek aan de Maasvlakte2 bij Rotterdam, nodigt het ABC-bestuur haar leden van harte uit voor de seizoensafsluiting. Ditmaal blijven we dichter bij huis, want op donderdag 19 juni willen we elkaar ontmoeten bij B&G in Surhuisterveen.

Finalist van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2014 (uitreiking 4 juni), finalist van de Ondernemersprijs Noordoost Friesland 2014 (uitreiking 27 juni) én de opening van de nieuwe winkel B&G Food and Lifestyle te Surhuisterveen… Juni belooft een drukke maand te worden voor Jos Blom en Imca van der Velde. Desalniettemin zijn de leden van het Achtkarspelen Bedrijven Contact van harte uitgenodigd op hun nieuwe locatie. 

Een eigen ijs- en chocoladefabriek
De nog jonge geschiedenis van B&G Foodfactory leest als een jongensboek. De ambachtelijke bakker Henk van der Heide, de gedreven verkoopmarketeer Niels Grootenboer en de ondernemende bankier Jos Blom zijn drie eigenwijze mannen met uiteenlopende dromen en idealen, maar met één gedeelde passie: ijs en chocolade. In 2012 besloten ze samen het avontuur aan te gaan en hun liefde voor ambachtelijke producten te bundelen in een eigen ijs- en chocoladefabriek. Inmiddels wordt het ambachtelijke B&G ijs en chocolade overal in Nederland verkocht.

B&G Food and Lifestyle
Imca van der Velde, de partner van Jos, stamt uit een echte ondernemersfamilie. Haar beide winkels Rustique Homestyling en Bijzonder & Genieten worden momenteel samengevoegd. De nieuwbouw aan het Torenplein te Surhuisterveen is bijna voltooid. Op deze plek gaat men verder onder de naam B&G Food and Lifestyle. Delicatessenwinkel Bijzonder & Genieten is in 2013 doorgedrongen tot de halve finale van Beste Foodspecialiteitenwinkel van Nederland. Daarmee behoort men tot de 20 beste delicatessenwinkels van Nederland!

De afgelopen jaren had de seizoensafsluiting van het ABC telkens een Bourgondisch tintje. Dat zal bij B&G ongetwijfeld niet anders zijn.

Programma

17:30 uur - Ontvangst/inloop bij B&G Food and Lifestyle

18:00 uur - Een korte inleiding over het bedrijf door Jos Blom en Imca van der Velde.

Mogelijkheid voor een korte rondleiding door de ijs- en chocoladefabriek van B&G Foodfactory.

18.30 uur - Netwerkborrel met proeverij van diverse lekkernijen uit het assortiment van B&G.

19:30 uur - Informele afsluiting

 

Locatie
B&G Food and Lifestyle
Gedempte Vaart 6
9231 AV Surhuisterveen


Wij rekenen op uw komst en zien uw aanmelding graag per omgaande, doch uiterlijk maandag 16 juni om 12.00 uur tegemoet. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit via hetzelfde formulier aan te geven. 

Namens het ABC-bestuur en met vriendelijke groet,

A. Procée, voorzitter

   

Aanmelden