Seizoensafsluiting Schiermonnikoog

5 juni 2013

Seizoensafsluiting Schiermonnikoog

Op woensdag 26 juni organiseert het Achtkarspelen Bedrijven Contact (ABC) haar jaarlijkse seizoenafsluiting. Dit jaar zullen we een bezoek brengen aan het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog.

Onze gastheer is burgemeester Sjon Stellinga, oud-wethouder van de gemeente Achtkarspelen en 'Feanster om utens'. Op het eiland worden we ontvangen op het gemeentehuis, waar we ook een presentatie krijgen van Ger van Langen, directeur van Wagenborg Passagiersdiensten. De heer Van Langen begeleidt ons tevens persoonlijk tijdens de overtocht naar Schiermonnikoog. We varen dan met de m.s. Esonborg, dus niet met de reguliere veerboot.

In het programma hebben we ruimte ingelast voor een vrij te besteden deel. U bent dan in de gelegenheid om het eiland verder te verkennen per fiets, een bezoek te brengen aan een van de bezienswaardigheden op het eiland of een ‘terrasje te pikken’ bij de lokale horeca.

We sluiten de dag gezamenlijk af met een 'Tapas'-tafel bij Strandpaviljoen 'De Marlijn', de meest noordelijke strandlocatie van Nederland.

Programma:

11.15 uur - Aanwezig zijn in Lauwersoog (eigen vervoer!)
11.30 uur – Vertrek m.s. Esonborg
12.00 uur – Aankomst op Schiermonnikoog
13.00 uur – Ontvangst op gemeentehuis
14.00-16.00 uur – Vrij te besteden
16.00-19.00 uur – Tapas-diner bij Strandpaviljoen ‘De Marlijn’ *
19.30 uur – Vertrek per reguliere veerdienst
20.15 uur – Aankomst op Lauwersoog

* Let op! De drankjes bij ‘De Marlijn’ zijn voor eigen rekening.

Voor het vervoer van de boot naar het gemeentehuis en naar ‘De Marlijn’ hebben we fietsen geregeld. Het vervoer van ‘De Marlijn’ terug naar de boot gaat per bus. Mocht u geen gebruik willen/kunnen maken van een fiets, dan vernemen we het graag in verband met de reserveringen. Eventueel is het ook mogelijk om een elektrische fiets te huren. Voor meer informatie kun u een mail sturen naar bestuurslid Henk Everts: henk@denkgenoten.nl

U kunt zich nog aanmelden tot uiterlijk maandag 24 juni om 12.00 uur. Vele leden hebben zich inmiddels al aangemeld, waarvan diverse vergezeld door hun partner. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit z.s.m. kenbaar te maken. Mocht het aantal aanmeldingen de capaciteit overschrijden, dan behoudt het bestuur zich het recht voor om de aanmeldmogelijkheid eerder te sluiten.

Graag tot woensdag 26 juni!

 

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.