Seizoensopening bij Paviljoen de Leyen te Rottevalle

28 augustus 2014

Seizoensopening bij Paviljoen de Leyen te Rottevalle

Op woensdag 17 september a.s. opent het Achtkarspelen Bedrijven Contact (ABC) het seizoen 2014-2015 met een bezoek aan Paviljoen de Leyen te Rottevalle. Onder het genot van een 'High Diner', dit als diner-variant op de 'High Tea', luiden we op informele wijze het seizoen in. 

Het ABC-bestuur wijst u tevens op een netwerkborrel/BBQ bij Innovatiehuis Lauwersdelta (volgende week!) en een online enquête van de gemeente Achtkarspelen. Meer informatie hierover vindt u onderaan deze pagina.

Paviljoen de Leyen
Pier Hager en Mascha Dalstra zijn sinds 2003 eigenaar van Paviljoen de Leyen aan het prachtige meer de Leijen te Rottevalle. Het stel werd verliefd op het mooie plekje en heeft toen besloten om alhier een nieuwe toekomst te gaan opbouwen. Het toenmalige gebouw was in een dusdanige staat dat het nodig was een renovatie door te voeren. 
Het gebouw werd in orde gemaakt om weer een aantal jaren vooruit te kunnen in een nieuwe setting, al was het duidelijk dat het een tijdelijke oplossing betrof.

In 2007 hebben Pier en Mascha besloten om nieuwbouw te gaan plegen bij De Leyen en na 3 jaar is in 2010 het nieuwe paviljoen verrezen. In de zomer een strandpaviljoen zoals je ze in de grote badplaatsen tegenkomt en in de winter een intiem restaurant met zalen voor vergaderingen en feesten.

Beide ondernemers hebben de hotelschool doorlopen en begonnen met een frisse kijk op het project. Mascha ontwikkelde zich met haar hogere hotelschool opleiding steeds meer tot de spreekmeester achter de schermen op het gebied van marketing en het bespreken en arrangeren van de feesten en partijen, terwijl Pier met zijn middelbare hotelschool als duizendpoot zowel in de keuken als in de bediening is te vinden. Samen dragen ze er zorg voor dat het de leden van het ABC aan niets zal ontbreken.
  

Programma

16.30 uur - Ontvangst/inloop met welkomstdrankje

16.45 uur - Welkomstwoord voorzitter

17.00 uur - 'High Diner'

Verschillende hartige en zoete gerechten
Creatie van de Chef

19.30 uur - Informele afsluiting 
   

Locatie
Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
www.deleyen.nl 


Wij rekenen op uw komst en zien uw aanmelding graag per omgaande, doch uiterlijk vrijdag 12 september om 12.00 uur tegemoet. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit via hetzelfde formulier (onderaan deze pagina) aan te geven. 

Netwerkborrel/BBQ Innovatiehuis Lauwersdelta
Op woensdag 3 september a.s. organiseert Innovatiehuis Lauwersdelta een netwerkborrel inclusief barbecue, waarvoor ook ABC-leden van harte uitgenodigd zijn. Deze bijeenkomst staat in het teken van informeel netwerken en een gezellig samenzijn tussen ondernemers uit Noordoost Fryslân en het Westerkwartier. U kunt zich aanmelden via de website van het innovatiehuis. 

Enquête gemeente Achtkarspelen
Het ABC-bestuur wijst u op een online enquête van de gemeente Achtkarspelen m.b.t. de websites Achtkarspelen.nl en Dwaande.nl. Dienstverlening is voor de gemeente Achtkarspelen een belangrijk thema en uw mening telt. Indien gewenst kunt u de enquête anoniem invullen.

 

Namens het ABC-bestuur en met vriendelijke groet,

A. Procée, voorzitter

   

Aanmelden