Seizoensopening/Bedrijfsbezoek Stertil

12 september 2011

Seizoensopening/Bedrijfsbezoek Stertil

Beste ABC-leden,

Nu de vakantie weer voorbij is en de eerste herfststormen zich hebben aangediend, is het weer tijd om het ABC-seizoen te openen. We doen dat dit jaar met een boeiend bedrijfsbezoek aan Stertil, Westkern 3 te Kootstertille op woensdag 28 september a.s.

De Stertil Group (http://www.stertil.nl/) ontwikkelt en produceert al decennia lang kwaliteitsproducten op het gebied van Garage Equipment en Dockproducts. Daarnaast beschikt de Stertil Group over een eigen professionele Service organisatie.De Stertil Group is onderdeel van Citadel Enterprises/Industries BV, een gerenommeerde Nederlandse technologie groep.

De producten van de Stertil Group worden wereldwijd verkocht via eigen locale verkooporganisaties in de USA, de UK, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Brazilië alsmede via zorgvuldig geselecteerde exclusieve distributeurs. De productie vindt plaats in Nederland en in de USA. 

Het programma is als volgt:

15.30 uur:
Ontvangst

16.00 uur:
Bedrijfspresentatie door directeur Ulbe Bijlsma

16.30 - 17.30 uur:
Rondleiding door het bedrijf

Ca. 17.30 - 19.00 uur:
Buffet en gelegenheid tot netwerken.

Wij rekenen op uw komst en zien uw aanmelding (zie aanmeldformulier onderaan deze pagina) graag uiterlijk maandag 26 september om 12.00 uur tegemoet.

Met vriendelijke groet,
namens het ABC-bestuur

A. Procee, voorzitter