Seizoensopening/Bedrijfsbezoek Spinder Stalinrichting

29 augustus 2013

Seizoensopening/Bedrijfsbezoek Spinder Stalinrichting

Beste ABC-leden,

De vakantieperiode ligt achter ons en dus is het weer tijd om het ABC-seizoen te openen. Dit jaar start het Achtkarspelen Bedrijven Contact met een bedrijfsbezoek aan het jubilerende Spinder Stalinrichting op woensdag 18 september.

Wie Spinder zegt, zegt stalinrichting. Logisch, want sinds 1973 is Spinder een specialist op dit terrein. En dankzij de hoge kwaliteit van de producten heeft Spinder in die 40 jaar een toonaangevende positie bereikt, zowel op de Nederlandse markt als op vele export markten. In een gestaag groeiend aantal landen (ook buiten Europa) worden de kwaliteitsprodukten van Spinder toegepast. Kortom, zowel nationaal als internationaal is Spinder de producent van stalinrichtingen voor de moderne veehouderij.

Naast een (hernieuwde) kennismaking met Spinder Stalinrichting, zal er natuurlijk ook weer voldoende gelegenheid zijn om onderling te netwerken onder het genot van een buffet.

Op de website van het ABC vindt u onder 'agenda' de jaarplanning qua activiteiten. Een aantal datums zijn nog wel onder voorbehoud.

 

Het programma op 18 september is als volgt:

16.00 uur:? Ontvangst

16.20 uur:? Opening/welkom door ABC-voorzitter Ale Procée

16.30 uur:? Bedrijfspresentatie door Hubèr Timmermans

17.00 uur: ?Rondleiding door het bedrijf

18.15 uur: Buffet en gelegenheid tot netwerken

Ca. 19.30 uur: Afsluiting

 

Adres:

Spinder Stalinrichting
Reitsmastraat 48
9280 LE Harkema 
Internet: www.spinder.nl

>> Routebeschrijving


Wij rekenen op uw komst en zien uw aanmelding (zie aanmeldformulier onderaan deze pagina) graag uiterlijk vrijdag 13 september om 12.00 uur tegemoet. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit via hetzelfde formulier aan te geven.

 

Namens het ABC-bestuur en met vriendelijke groet,?

A. Procée, voorzitter

 

Aanmelden