Symposium en uitreiking Ondernemersprijs tijdens Expo Achtkarspelen

28 april 2012

Symposium en uitreiking Ondernemersprijs tijdens Expo Achtkarspelen

Dit jaar organiseert de Expo Achtkarspelen in samenwerking met de Gemeente Achtkarspelen, Rabobank Burgum-De Lauwers en het Achtkarspelen Bedrijven Contact (ABC) een symposium.

Dit symposium wordt gehouden op donderdagavond 10 mei te Harkema. Voorafgaand wordt er een dinerbuffet aangeboden aan alle ondernemers van Achtkarspelen en overige ABC-leden, aanmelden is hiervoor noodzakelijk (zie onderaan deze pagina)! 

Om circa 18.45 uur wordt de Ondernemersprijs Achtkarspelen 2012 uitgereikt door Staatssecretaris Joop Atsma. De genomineerden hiervoor zijn Glashandel Hoekstra uit Harkema, AVEK uit Surhuisterveen en OBMtec uit Buitenpost.

Aansluitend zal er een forumdiscussie voor en door ondernemers zijn. Forumleden zijn o.a. Margreet Mook (MOOK de Notaris), Burgemeester Piet Adema (Gemeente Achtkarspelen), Foppe Land (VDM Woningen) en Tom de Boer (Rabobank Burgum-De Lauwers).

Onderwerpen forumdiscussie:
- maatschappelijk verantwoord ondernemen;
- duurzaamheid;
- recreatie, toerisme & sport.

De avond zal worden afgesloten met een netwerkborrel.

Programma:
17:00 - Ontvangst
17:30 - Dinerbuffet
18:45 - Uitreiking 'Ondernemersprijs Achtkarspelen' door J. Atsma
19:45 - Forum o.l.v. Jan Arendz
20:45 - Netwerkborrel

De Expo Achtkarspelen zal worden gehouden op sportpark De Bosk te Harkema. In nabije omgeving van het evenement is er ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Meer informatie en een routebeschrijving vindt u op: www.expo-achtkarspelen.nl.

Wij rekenen op uw komst en zien uw aanmelding graag uiterlijk maandag 7 mei a.s. tegemoet.
 

Met vriedenlijke groet,
namens het ABC-bestuur

A. Procée, voorzitter

 

Aanmelden

Aanmelden voor het dinerbuffet is niet meer mogelijk.