Tweede Kamerlid Lutz Jacobi gastspreker tijdens Expo Noordoost Fryslân

27 juli 2011

Tweede Kamerlid Lutz Jacobi gastspreker tijdens Expo Noordoost Fryslân

Dokkum - Expo Noordoost Fryslân gaat los in oktober 2011. “We zitten nu al op bijna honderd standhouders die zich definitief hebben aangemeld als standhouder. Dat is natuurlijk een fantastisch aantal als je nagaat dat we juli, augustus en september nog voor de boeg hebben.” Aldus Sjerk Faber van Expo Noordoost Fryslân. “Natuurlijk kan iedereen zich blijven aanmelden komende weken!” De standhouders variëren van makelaardijen, beautysalons, bouw- en installatiebedrijven, tot banken en uitzendbureaus.

Tweede Kamerlid Lutz Jacobi gastspreker tijdens het Symposium
Tijdens het symposium op vrijdagochtend 7 oktober 2011 zullen diverse gastsprekers ingaan op het dwaande thema onder leiding van Rendert Algra. Tweede Kamerlid Lutz Jacobi is hoofdgastspreker tijdens het Symposium en zal onder andere samen met Niek Geelhoed (Kabel Noord), Roelof Kuik (Thús Wonen), Eise van der Sluis (Achtkarspelen) en Jelle Boerema (Kollumerland c.a.) het programma inhoudelijk verzorgen. Deelname aan het symposium bedraagt slechts € 8,50 inclusief koffie, gebak, broodbuffet en een entreekaart voor de beurs. Het volledige programma, actueel nieuws en gastsprekers vindt u op de Expo website:www.expo-nof.nl

Lage prijzen en optimale regionale exposure
“De vierkante meter prijs is relatief laag” volgens Anja Cornelissen. “Bij de standprijs van 60 euro de vierkante meter zit vloerbedekking, standaard witte standwanden, 1kW stroom en gratis WiFi internet van Kabel Noord inbegrepen. De tenten worden uiteraard verwarmd en u staat maar liefst vier dagen op het grootste netwerk evenement van Noordoost Friesland!”. De openingstijden zijn zo samengesteld dat ook kleine bedrijven hun werkzaamheden zoveel mogelijk kunnen organiseren op de doordeweekse dagen. De Expo wordt donderdagmiddag 6 oktober 2011 om 16.00 uur officieel geopend.

U kunt zich nog aanmelden als standhouder
Bedrijven en instellingen uit de gemeenten Kollumerland c.a., Achtkarspelen, Tytsjerksteradiel, Dantumadeel en Dongeradeel die zich nog niet hebben aangemeld als standhouder zijn van harte welkom om deel te nemen aan de Expo in Dokkum. Aanmelden als exposant kan via het digitale aanmeldformulier op de Expo websitewww.expo-nof.nl. Natuurlijk kunt u ook een aanmeldformulier ontvangen per e-mail, fax of post. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met het Expo secretariaat op telefoonnummer 0519-820217 of twitter:www.twitter.com/exponof.