Uitnodiging dagexcursie Luchthaven Schiphol

2 april 2015

Uitnodiging dagexcursie Luchthaven Schiphol

"De luchthaven Schiphol verwelkomt jaarlijks tientallen miljoenen mensen, die naar Schiphol komen om te vliegen, vliegtuigen te bekijken, te ontspannen, te shoppen, of om te werken. Er komt best een hoop bij kijken om vliegtuigen te laten vliegen. Zoveel, dat je feitelijk kunt stellen dat Schiphol kleine stad is. Laat je verrassen, en ontdek hoe Schiphol werkt en wat er allemaal bij komt kijken om al die miljoenen passagiers af te handelen."

Op woensdag 13 mei brengt het Achtkarspelen Bedrijven Contact (ABC) een bezoek aan de grootste luchthaven van Nederland. We nemen een kijkje achter de schermen van de luchthaven en dit is een ware beleving. De tour brengt ons op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Hierbij kun je denken aan de brandweer, de sneeuwvloot, de grote hangars, het platform op Schiphol Oost en nog veel meer. Doordat je met de tour langs deze locaties rijdt, zie je met eigen ogen hoe alles in zijn werk gaat. Ter aanvulling worden er videobeelden en foto's op schermen in de bus getoond, zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Verhalen zijn trouwens niet het enige wat je te horen krijgt, maar kom dat zelf maar ervaren en: Beleef Schiphol van heel dichtbij!

Het aantal deelnemers aan deze excursie is beperkt tot 46 personen, dit in verband met de veiligheidseisen van Schiphol. Tevens is een geldig legitimatiebewijs verplicht, zonder krijgt u pertinent geen toegang achter de schermen. Tijdige aanmelding wordt aanbevolen, waarbij geldt; VOL = VOL!

Programma:
10.15 uur - vertrek Dalstra Reizen, Surhuisterveen (parkeergelegenheid aanwezig)
11.50 uur - aankomst Hajé de Aalscholver voor een koffietafel
13.00 uur - vertrek Lelystad 
14.15 uur - aankomst Schiphol, inchecken met geldig legitimatiebewijs 
14.55 uur - uitgebreide tour langs o.a. start- en landingsbanen, verkeerstorens, hangars en de brandweer. 
16.45 uur - vertrek riching Noorden 
18.45 uur - Driegangendiner in de Blesse bij Pieter Poot 
21.45 uur - verwachte thuiskomst in Surhuisterveen
 
 

Locatie:
Dalstra Reizen
Molenweg 6
9231 HS Surhuisterveen
     

Wij rekenen op uw deelname en zien uw aanmelding graag per omgaande, doch uiterlijk woensdag 22 april om 12.00 uur tegemoet. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit via hetzelfde formulier aan te geven.

Namens het ABC-bestuur en met vriendelijke groet,

A. Procée, voorzitter

 

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.