Wie wint de ‘Ondernemersprijs Achtkarspelen 2008’

5 maart 2009

Wie wint de ‘Ondernemersprijs Achtkarspelen 2008’

De gemeente Achtkarspelen gaat dit jaar voor de eerste keer de Ondernemersprijs Achtkarspelen uitreiken. De ondernemer van het jaar 2008 zal donderdag 2 april bekend worden gemaakt.

De bedrijvigheid is groot binnen de gemeente grenzen. Achtkarspelen telt ruim 1500 bedrijven. Naast grote internationale bedrijven zijn er ook veel kleine, startende bedrijven. De gemeente Achtkarspelen wil haar waardering voor de vele ondernemers laten blijken door een prijs uit te loven voor dé ondernemer van het jaar.

Een deskundige jury zal de genomineerde bedrijven beoordelen op innovatie kracht, duurzaamheid, werkgelegenheid, positief in het nieuws, groeipotentie, uniekheid, leefbaarheid/ betekenis voor de regio. De jury bestaat uit:

  • Dhr. J. Atsma, lid van de Tweede Kamer voor het CDA
  • Dhr. W. van der Wal, wethouder Economische Zaken van Achtkarspelen
  • Dhr. D.J. Douwstra, regiodirecteur Friesland Bank
  • Dhr. A. Procée, voorzitter ondernemersvereniging ABC

De winnaar van de Ondernemersprijs Achtkarspelen krijgt behalve de wisselbokaal ook een fraai kunstwerk welke door een kunstenaar uit Achtkarspelen wordt gemaakt. En natuurlijk de eeuwige roem van de winnaar van de eerste Ondernemersprijs Achtkarspelen.

De ondernemer van het jaar 2008 wordt donderdag 2 april bekend gemaakt in De Dikke Draai in Surhuisterveen, Gedempte Vaart 24. Deze avond, die 17.00 uur begint, wordt georganiseerd in samenwerking met de ondernemersvereniging ABC. Zowel leden als niet-leden van het ABC zijn van harte welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.