Wie wordt de winnaar van de Ondernemersprijs Achtkarspelen 2013?

2 oktober 2013

Wie wordt de winnaar van de Ondernemersprijs Achtkarspelen 2013?

Welk bedrijf mag zich dit jaar winnaar van de ondernemersprijs Achtkarspelen noemen? Vorig jaar was het AVEK uit Surhuisterveen die er met de felbegeerde trofee vandoor ging. Ook dit najaar zal de ondernemersprijs weer toegekend worden aan een onderneming die zich het beste heeft gemanifesteerd binnen Achtkarspelen. Welke ondernemer scoort het best op de het gebied van innovatie, duurzaamheid, werkgelegenheid en andere onderwerpen. Kortom, wie is de beste ondernemer van de gemeente?

Dit jaar is het de vijfde keer dat de prijs wordt uitgereikt. VDM was de eerste winnaar, gevolgd door Speak, Land Transport en vorig jaar AVEK. Maar wie wordt de winnaar van deze lustrum editie? Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Wie vind u het beste bedrijf, of de beste ondernemer van Achtkarspelen?

Jury
De jury van de ondernemersprijs kent twee nieuwe leden. De winnaar van vorig jaar, Roelf Kok van AVEK en Hielke Jan Ellens van Custard. Verder bestaat de jury uit oud-staatssecretaris Joop Atsma, ABC voorzitter Ale Procée, wethouder Jan Lammers en financieel deskundige Tom de Boer. Deze deskundige jury beoordeelt de kandidaten op tal van onderdelen. Zoals innovatie, duurzaamheid, werkgelegenheid, solvabiliteit, positief in het nieuws, groeipotentie, uniekheid en de rol van betekenis voor de regio. 

Uitreiking en nomineren
De uitreiking van de prijs zal plaatsvinden op 20 november vanaf 16.45 uur tijdens een gezamenlijke bijeenkomst van de ondernemingsvereniging ABC en de gemeente in Surhuisterveen. Nadere informatie hierover volgt.