Over ABC

Achtkarspelen Bedrijven Contact, kortweg ABC. Wij zijn een ondernemersvereniging en bundelen onze krachten met bedrijven uit Achtkarspelen en naaste omgeving.
Zo maken we ons sterk voor de lokale economie en werkgelegenheid. Dat dit goed gaat, bewijst ons unieke ledenbestand. Zowel qua omvang van de vereniging als diversiteit van de bedrijven.

Waarom zou ik als ondernemer nog lid worden van een vereniging?
Belangenbehartiging, samen sterk, is de belangrijkste reden voor bedrijven om zich aan te sluiten bij het ABC. Wij spelen een belangrijke rol binnen onze gemeente. Wij dragen ideeën aan om de economische groei binnen onze gemeente te stimuleren. Wij behartigen de regionale belangen en laten gezamenlijk een krachtig geluid horen. Hoe meer leden, hoe groter onze slagkracht en invloed op zaken die uw belangen raken. Vanzelfsprekend zoeken we ook contact met andere ondernemersverenigingen.

Wat mag ik verwachten?
In de periode van september tot en met april organiseren wij diverse ledenbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten beginnen meestal rond 17.00 met een korte inleiding (15-30 min.) over een actueel onderwerp. U mag tijdens deze avonden actief meedenken over onderwerpen en het te voeren beleid. Een ledenbijeenkomst eindigt rond 19.00 uur met een lekkere maaltijd. Daarnaast kunt u zich opgeven voor één of meer bedrijfsbezoeken en vanzelfsprekend de start- en slotbijeenkomst van het seizoen. Dit zijn interessante excursies in een ontspannen sfeer.

Bestuur

Bestuur

Het bestuur van het ABC bestaat uit 5 bestuursleden met ieder een eigen expertiese in het ondernemersvak.

Lees hier alles over het bestuur
Lid worden

Lid worden

Word nu lid van het ABC en breid uw netwerk uit!

Meld u nu aan!
ABC Leden

ABC Leden

Het ABC heeft meer dan actieve leden!

Bekijk de ledenlijst